2777
2789
عنوان

همسرم بعد نه ماه هنوز بیکاره

1033 بازدید | 62 پست

سلام، همسرم از اول اردیبهشت ماه از کار تعدیل شد، این دومین باره که تعدیل میشه، نمیدونم چرا هر جا سرکار می‌ره تا میخوان تعدیل کنن اول همسر من تعدیل میشه، نه ماهه که بیمه بیکاری میگیره که اونم از همین ماه بهمن قطع میشه، خودم سرکار میرم با حداقل حقوق ممکن، اما همسر حاضر نیست با حقوق کم کار کنه، خیلی درگیرم با خودم، نمیدونم چیکار کنم، 

میره آزانس یا اسنپ باهاش حرف بزن بگو حداقل حقوق بهتر از هیچی 

انشالله یه کار خوب پیدا بشه 

خدا بر باعث وبانیش لعنت کنه همه از بیکاری مینالن☹☹

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شهری هستین؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

داداشه بدبخته منم بیکاره 

لیسانس داره کامپیوتر نرم افزار خیلی استعدادش تو موبایل و گوشی و کامپیوتر و لپ تاپ خوبه هرجارو گشته پیدا نکرده هنوز بیکاره سربازیشم تموم کرده ۲۸ سالشه بدبخت دیگ خیلی غصه میخوره مامانم سره بیکاریه این هنوزم غصه میخوره

منم این روزا این مشکلو دارم بیشتر غصه شوهرمو میخورم با اینهمه درسی ک خونده بیکار شده عمرش داره هدر میره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
داداشه بدبخته منم بیکاره  لیسانس داره کامپیوتر نرم افزار خیلی استعدادش تو موبایل و گوشی و کامپ ...

واقعا 

خیلی ناراحت شدم  

انشالله یه کارخوب پیدا کنه 

آدم میمونه چی بگه درس بخونی ولی کار پیدا نکنی 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
تهرانم

واقعا تو تهران کار نیست ؟ پس شهرستانیا چی بگن😵😖😖

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

سلام دوست عزیز. واقعا نمیدونم چی بگم؛ خیلی سخته که توی این شرایط با این اوضاع اقتصادی آدم بیکار باشه. بنده خدا همسرتون هم چقدر بدشانسه که هرجا کار میکنه بعدش مجبوره به هر دلیلی ترک کار کنه.

کاری که از دست برنمیاد فقط میتونم براتون دعا کنم که انشاالله هرچه زودتر همسرت یه کار خوب با درآمد مناسب پیدا کنه و شما هم از این نگرانی دربیاین. دعا میکنم‌ همه مشکلاتتون حل بشه. الهی آمین...

محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود ...

درسته همه جا تعدیل میکنن و نیروهای تازه واردم انتخاب میکنن ولی چون پرسیدی نمیدونم چرا همسرم همیشه تعدیل بشه بدون حتما دل بکار نمیده یا رفتارش طوریه که متوجه میشن وجدان کارش کمه بهش بگو برا کار باید زرنگ باشه و بگو لابد بد کار میکتی بلکم بهش بربخوره و کار را حفظ کنه و نشین تحمل کن  با زبون خوب  هی بگو تا پاشه بره دنبال کار بیکاری برای مرد عیب بزرگیه و شما هم بری سرکار چند وقت دیگه کاملا بیعار میشه 

بعضی ها کلشون باد داره کارو زود از دست میدن از عالم و ادم هم طلبکارن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
واقعا  خیلی ناراحت شدم   انشالله یه کارخوب پیدا کنه  آدم میمونه چی بگه درس بخونی و ...

اره دیگ خاهر غصه خوردنیه وقتی کل زندگیشو پاعه درس خوندنش گذاشت و کار پیدا نکرد الانم علاف توو خونست خیلی ام مغروره کارگری مارگریو قبول نداره میگه شرکتی میخوام اونم تو خواب ببینه