2777
2789

سلام خانما من ۳۳ سالمه و اصلا تا به حال باردار نشدم حتی سقط هم نداشتم ،عکس رنگی و سونو واژینال گرفتم و هیچ مشکلی نداشتم و فقط یکی از لوله هام بسته هست و یکیش باز.دکتر نازایی رفتم و بهم گفت باید لاپراسکوپی بشم و بعد آی وی اف، حالا سوالم اینه که نمیشه مستقیم آی وی اف کرد ؟ یعنی چرا هزینه زیاد بدم اگه با آی وی اف تنها باردار میشم چرا لاپراسکوپی بکنم؟سوال بعدیمم اینه که آیا احتمال داره فیبروم و ... داشته باشم و تو عکس رنگی و سونوی واژینال دیده نشده باشه؟ اصلا لاپراسکوپی خوبه؟

عزیزم باسونو واژینال همه چیز دیده میشه .در ضمن لاپاروسکوپی هم سخت نیست یه عمل ده دقیقه ای.من خودم لوله هام بسته بود بعد لاپاروسکوپی خود به خود باردارشدم الان یه پسر دارم .درضمن برای بارداری اصلا نباید استرس داشته باشی

الهی و ربی من لی غیرک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من هم قبل اى وى اف ام شدم  لوله ام بسته بود يكش  شانس بارداريت بالا ميره

شما اول لاپراسکوپی کردی بعد آی وی اف؟ اولین آی وی اف باردار شدین؟ پیش کدوم دکتر؟

عزیزم باسونو واژینال همه چیز دیده میشه .در ضمن لاپاروسکوپی هم سخت نیست یه عمل ده دقیقه ای.من خودم لو ...

لاپراسکوپی پیش کدوم دکتر برم که خوب باشه عزیزم؟

تهران که دکترهاش حرف نداره .در ضمن لاپتروسکوپی هم عمل خیلی سختی نیست .

نمیشناسم زیاد ،یعنی اصلا نمیدونم پیش کی برم ،خیلی خسته شدم الان ۸ ساله باردار نمیشم خیلی خیلی ناراحتم

خیلی میترسم ،چون میگن لاپراسکوپی بده، رحمت رو دستکاری میکنن و خطرناکه

سلام .اصلا ترس نداره چرابیخود به خودت استرس وارد میکنی بعد هم لاپراسکوپی خیلی شانس بارداری را بالا میبره با .وقتی ماها که برای باردارشدن طبیعی مشکل داریم نباید از چیزی بترسیم بلکه باید از همه راه ها استفاده کنیم.انشالله که بزودی دوران خوش مادر بودنت هم برسه.