سلام خانوما.من با ب ا س ن م خیلی مشکل دارم. خیلی صاف و تخته.اصلا برجستگی نداره.هر لباس مجلسی که تنم میکنم بهم نمیاد به خاطر این با س ن صاف.شنیدم میگن روغن خراطین باعث بزرگی و فرم دهی میشه.راسته؟؟؟؟کسی تجربه شو داره؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همه الکیه من خریدم اصلا تاثیر نداشت الکی خرج نکن درست نمیشه ژنتیکه خدا به یکی صندوق دویست وشش میده به یکی مثل ما پراید هاشبک 😭😭😭😭
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋