2777
2789

خانوما دوستم یه سری مشکلات خانوادگی داره امروز با تیغ دست خودشو خط انداخته عمیق نیست  عقد کردست نمیخواد جای تیغی که به دستش زده بمونه و نامزدش ببینه چیکار کنه تو رو خدا اگه میدونید بگید خیلی حالش بده به من گفت منم هر چی تو اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم اگه میدونید بهم بگید

❤️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد آون به اسم سيكالفيت بخره بزنه روزي دوبار روش البته كونش حدود صدتومن هست 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
الان که زخمش بازه بزنه؟ عکسشو بزارم نمیدونم از نزدیک ندیدم میگه زیا عمیق نیست 

نه الان ک تازس نه زخم ک افتاد خشک شد بزنه..ببین روغن خراطین هم خوبه

زندگیم فقط دخترم،پدرم،مادرم..همین✋
وااااه اون موقع ک انداخت یادش نبود نامزد داره

خانوادش خیلی اذیتش میکنن با این که عقده ولی در ماه اجازه نداره یه بارم شوهرش رو ببینه خانوادش به اصطلاح مذهبی هستن و میگن نباید دختر عقدی همش با پسر بیرون باشه

❤️😍

برای زخم تازه ،بهترین چیز عسل و زردچوبه هست 

چند بار بزاره روش فوری زخم رو جمع میکنه و اگه تایه مدت مدام بزاره جای زخم هم از بین میره. البته اگه عسل مرغوب باشه که عالیه دیگه.

واقعا من خودم به چندین نفر گفتم انجام دادن عالی بوده. انشاالله برا ایشون هم مفید باشه