2777
2789
عنوان

کسی هست که سرما نخوره؟

1014 بازدید | 18 پست

خیلی وقته سرما نخوردم!قبلا زود سرما میخوردم نزدیک یک ساله حتی کسی تو روم عطسه کنه باز شرما نمیخورم!خیلی اذیت میشم کاش سرما بخورم تخلیه بشم

چون توی روایت ها میگن سرما خوردن از سرطان جلوگیری میکنه

کسی بوده اینجوری؟!

السلام علی الحسین💖

منم سرما نميخورم روايتي هم نشنيدم خيليم خوشحالم 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیچاره پریشب داشتم میگفتم من اصلا سرما نمیخورم و یادم نمیاد سرماخورده باشم بدنم مقاومه. بعد دیروز شوهرم سرما خورده بود منم ازش وا گرفتم😑😑😑😑امروز کلا تو جا افتاده بودم 

من که دیوونه ی سرمام.

دوست دارم ۹ سال در زمستون به سر ببرم، و فقط یه تابستونو بعدش تجربه کنم، اون هم واسه تنوع.

رنگ‌ در رنگو به هر رنگ‌ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

من آخرین بار یادم نمیاد کی سرما خوردم ،همش هم با تاپ و شلوارک میرم تو حیاط خیلی گرمایی هستم هیچ سرما نمیخورم ،اما شوهرم شونصد تا لباط میپوشه باز فس فس داره همش

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید