2777
2789

سلام خانوما میخام تا عید ده دوازده تا گل آپارتمانی بگیرم رفتم پرسیدم بعصیاشون خیلی گرون بود میگم گل خونه ای جایی رو میشناسید که ارزون بدن گلارو منظورم به قیمت عمده بدن که بتونم زیاد گل بخرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میسه بگی قربونت

پارک چمران رو که میشناسی؟

رو بروی پارک‌چمران یه کم بالاتر ب طرف در پارکینگش.یه نیسان آبی وایساده.یه خانم ۵۵ ساله اینطورا یه عاااالمه گل داره ک ب قیمت خییییلی پایین میفروشه.فامیلیشم خانم علیدوسته.من زیاد خریدم ازش

چه گلایی میخوای بخوای بخری؟خونت نورگیره؟ تو نت بگرد اول ۱مقدار اطلاعات داشته باش درموردشون بدردت می ...

اره نورش بد نیس چندتا گل دارم میخام زیادشون کنم گلهای لوس و ادا درار نمیخام گل مقاوم میخام مثل نخل ماداگاسکار یا کاج مطبق و ...

پارک چمران رو که میشناسی؟ رو بروی پارک‌چمران یه کم بالاتر ب طرف در پارکینگش.یه نیسان آبی وایساده.یه ...

هرروز وایمیسته؟ البته تو میان جاده یه گل خونه خیلی خیلی بزرگ هس که گلدونای خوشگلی هم داره خودشونم گل برات گلدونشونو عوض میکنن چندتا گل خریدم ولی جای ارزونتر میخاستم مثلا اونجا کورتون کوچولو رو پانزده داد یا دیفن باخیا چهل تومن

هرروز وایمیسته؟ البته تو میان جاده یه گل خونه خیلی خیلی بزرگ هس که گلدونای خوشگلی هم داره خودشونم گل ...

عزیزم‌ نمیدونم ولی آخر هفته ها اکثرا هست.این خانم گل هاش خیلی ارزونه.من با ۵۰ تومن ۴ تا گل خریدم.شبها ۹ ب بعد هستن.مسیرت خورد ماشین داشتی برو.

میشه چند نمونه گل اپارتمانی با دوام بگین؟من حسن یوسف گرفتم زود پژمرده شد😶😒😒😒

حسن یوسف منم داشتم خیلی اولاش اعصابمو خرد کرد بعد از یه گلخونه ای پرسیدم گف حسن یوسف آب زیاد میخاد یک روز درمیون بهش اب بده اصلا نباید خاکش خشک بشه منم عمل کردم الانم خیلی ترگل ورگله ماشالله. گل دیفن باخیا. کورتون . کاج مطبق کاکتوس  خوبن اذیت نمیکنن ولی بنجامین نگیر اذیت میکنه  گل حنا هم خیلی ناز داره اذیت میکنه خشک میشن زود