2777
2789

والا من تمام طول عمرم چای خارجی خورده بودم 

چندوقت پیش خونه یکی از دوستام چای بهم خیلی چسبید 

پرسیدم گفت چای اصل گیلانه 

برام اورده عاشقش شدم انقدر خوشمزه س 

طعم گس و تلخ واقعی 

عطرش خوبه هلم میریزم

ولی مترک نداره کیلویی اورد 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کله مورچه نخورید آشغال چاییه

اتفاقا اصلش عالیه و قیمتشم از چای دیگه بالاتره

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

والا من تمام طول عمرم چای خارجی خورده بودم  چندوقت پیش خونه یکی از دوستام چای بهم خیلی چسبید&n ...

من از چای ایرانی بدم میاد خیلی بد طعمه

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

عزیزم اگه چای محمود رو امتحان نکردیی حتما یبار ازش استفادده کن . خیلی خوش طعم و خوش عطره . مهمونیای رسمی حسابی روسفیدت می کنه . منکه همیشه از همین چای دم و می کنم و بعد چند سال ازش خسته نشدم .