2777
2789
عنوان

خانومای باردار میشه کمکم کنین؟

144 بازدید | 8 پست

دوستان من امشب رفتم پیش دکترم و ایشون ازمایش و سونو هفت ماهگی رو تو دفترچه برام نوشتن1برج 11 میخواستم بدونم اگر دیرتر برم مشکلی هست؟ ازمایشگاه یا سونوگرافی قبول میکنن؟  نمیگن تاریخش مال قبلا بوده؟  

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏

نه مشکلی نیست عزیزم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تاریخش یکم نیست میتونی خودت بزنی یازده دوازده سیزده......

ایوللل چرا به فکر خودم نرسید؟

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏
مگه تاریخش یکم نیست میتونی خودت بزنی یازده دوازده سیزده......

مرسی عزیزم

ایوللل چرا به فکر خودم نرسید؟

گلم اگه تاریخوعوض کنی ومتوجه بشن اون مکان،دیگه اصلا اصلا ازت قبول نمیکنه ها ممکنه رنگ خودکارت یانوشتنتم فرق کنه اونم قبول نمیکنن

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍