2777
2789
عنوان

دوست دختر داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 57 پست
وای دوس دختر داداش  منم میگه بیاد بگیرتش دختره اصلا مناسب نیس نمیدونم چطو دکش کنم:|

منم  میترسم از رابطشون اخه دخترو ندیدم تا حالا نمی دونم چطوریه

مگر یک انتطار را چقدر می توان کشید یا رب نظر تو بر نگردد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خوب بستگی داره اون چی بگه!! هر چی بگه جواب بده دیگه دشمن که نیستین

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

شمارتو از کجا گیر آورده 😅

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
یاده خودم افتادم😂😂😂😂نمیدونی با چه امیدی هم پیام میدادم و آبجی آبجی میکردم

چایی شیرین😷

من حتی یکبار به خواهر شوهرام نگفتم آبجی دیگه دوست که بودیم که اصلا نمیشناختمشون🙄یکی دوبار هم خواهر کوچیکه اش توی زمان دوستی برام پیام داد جوابشو ندادم😁

.Pain🔥you made me a believer

منم  میترسم از رابطشون اخه دخترو ندیدم تا حالا نمی دونم چطوریه

من میدونم دختره چطوره داداشمم احمقه نمیفهمه دختره نامزد بود میومد به داداش من میگفت من تورو میخام نامزدمو نمیخام اخرشم بهم زد بعد اومد با داداشم هردوتام بچه الانم میگ بیا بگیر منو :|

من میدونم دختره چطوره داداشمم احمقه نمیفهمه دختره نامزد بود میومد به داداش من میگفت من تورو میخام نا ...

آشناس؟؟

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
حالا چرا میخوای برخورد کنی😐 پیام  میده بیچاره جوابشو بده یا اگه دوست نداری نده تموم شد و رفت& ...

کاری که باهاش ندارم مودبانه هم جوابشو میدم 

فقط نمی دونم چیزی درمورد حودش ازش بپرسم یا نه

مگر یک انتطار را چقدر می توان کشید یا رب نظر تو بر نگردد

شمارتو از کی گرفته

داداشت خبر داره 

کاری که باهاش ندارم مودبانه هم جوابشو میدم  فقط نمی دونم چیزی درمورد حودش ازش بپرسم یا نه

نه نپرس

داداشت باید بپرسه

شما که ازش میپرسی ممکنه جواب نده ممکنه هم جواب بده اما پشت سرتون حرفهای خوبی نخواهد زد 

از الان سعی کن هیچگونه دخالتی توی روابط برادرت نداشته باشی

فقط خواهر باش

.Pain🔥you made me a believer