2777
2789
عنوان

بچه پول سبد کالا رو ریختن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره ای چیزی ندادن واسه کسایی که نریختن زنگ بزنیم اعتراض کنیم؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
شماره ای چیزی ندادن واسه کسایی که نریختن زنگ بزنیم اعتراض کنیم؟

گفتن سامانه *4*4# از دوشنبه فعال میشه مجددا واسه پیگیری یه شماره ام بود انگار

و خدایی که به شدت کافیست ... 
گفتن سامانه *4*4# از دوشنبه فعال میشه مجددا واسه پیگیری یه شماره ام بود انگار

یه بار که ستاره چهار گفتن الکیه چون به همه میگفت فلان موقع برید بگیرید. میگفت مثلا شما باید سوم این ماه برید اگه چهارم برید نمیتونید بگیرید. در صورتی که همچین چیزی نیست حتی میشه نقد برداشت کرد

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
والله نمیدونم جریان چیه چراهیچی یکسان نیست چن روز پیش سهام عدالت ب شوهرم دادن ب من نه

سهام عدالتم ندادن به ما😫