سلام. من 3 سال بعد ازدواج اقدام به بارداری کردم و  بار اول در هفته 6بارداری خونریزی کردم و چون ضربان دیده نشد منتظر سقط شدم. ولی با توجه به درد و انقباض شدید و خونریزی زیاد مجبور به کورتاژ شدم.  
بار دوم بعد از آزمایش خودم و همسرم که مشکلی رو نشون نداد و همچنین عکس رنگی از رحم و با خوردن قرص برای افزایش تخمک زایی با تاخیر و انتظار باردار شدم. با وجود استفاده از شیاف پروزسترون  باز هم در هفته 8 بارداری ضربان قلب جنین مشخص نبود و دکتر نظر بر سقط داد . ولی سقط خودبه خود انجام نشد و مجبور به کورتاژ شدم.
بعد از اون رفتم تحت نظر تیم دکتر صارم بیمارستان صارم. بعد از آزمایشات بسیار دوباره و نیز ژنتیک و نیز سه بار لنفوسیت تراپی از همسرم به خودم دکتر صارم نظرشون این بود که دوباره عکس رنگی بگیرم. این بار عکس رنگی با توجه به تجربه خوب شخصی که انجام داد بسیار بهتر و کم درد تر بود بر عکس بار اول که احساس می کردم دارن شکنجه میدنم.
دقیقا بعد از عکس رنگی باردار شدم بدون خوردن قرص یا داروی بخصوصی. بعد به من شیاف پروزسترون تجویز شد.
خوشبختانه ضربان قلب جنین دیده شد ولی از هفته 7 تا تمام طول بارداری از امپول هپارین و از اسپرین تا هفته 31 استفاده کردم. هر دو هفته ویزیت می شدم و با کنترل عوامل دخترم در زمان مناسب با وزن و قد و هوش خوب به دنیا اومد.
بعد از دو سال این بار ناخواسته باردار شدم و با مراجعه به دکتر گفتن باید دوباره همان داروها استفاده بشه. من این بار با تصمیم خودم هیچ کدوم از داروها رو استفا ده نکردم و با این وجود بعد از یک دوره بارداری خوب و نسبتا راحت پسرم در زمان درست به دنیا اومد.
از تجربه ای که دارم و اضطراب ها و استرس هایی که گذروندم فکر میکنم اگر اگر و اگر بشه بی خیال باشیم و از نظر روحی آرامش داشته باشیم شانس بارداری بیشتره. همچنین  وقتی دکتر صارم بهم گفت عکس رنگی, رحم رو تمیز میکنه و به احتمال زیاد همین ماه باردار میشی چنان انرژی مثبتی داشت که به من در اون شرایط سخت کمک کرد و این رو به خاطر این میدونم که بعضی انسان ها نفسشون و دستشون نشونه ای از خدا داره. امیدوارم نوشته هام بتونه کمکی کنه