2777
2789
عنوان

چرا به دلم نمیشینه؟

237 بازدید | 9 پست

چند وقت پیش توی یه گروه تو دانشگاه با ی پسری آشنا شدم این آقا بشدت مودبو با شخصیت بود ظاهر و تیپ و قیافش خوب بود خیلی باهوش بود و کلا از همه نظر اوکی بود و داره برای دکتراش میره آمریکا از من خوشش اومد و ازم تقاضای ازدواج کرد من ۲۱ سالمه اون ۳۱ سالش حالا حتما بنظرتون من دیوونم ک همچین موقعیتیو رد کنم اما واقعاااا هرررکار میکنم اصلاا نمیتونم دوسش داشته باشم اصلا ب دلم نمیشینه از دست خودم خیلی عصبانیم ک کیس ب این خوبیو  دوست ندارم نمیدونم چیکار کنم 😔

اگه به دلت نیست قبول نکن، 

نه چرا دیونه باشی همه چیز که موقعیت خوب نیست

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم دیگه اینجوری مث این پیش نیاد

حاضری با کسی که احساسی بهش نداری بری زیر ی سقف 

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
سردرگمم چون نمیدونم اون حس از اولش هست یا بعدا بوجود میاد اگه چیزی باشه ک باید از اول باشه ک هیچی دی ...

کشش جنسی و عاطفی چیزیه که باید از اول باشه