2777
2789
عنوان

مکیدن انگشت نوزاد سه ماهو نیمه

1742 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

دخترم سه ماه و بیست روزشه.چند روزه دستش مدام تو دهنشه و محکم مک میزنه.بعضی وقتا دوتا دستشو به زور با هم میکنه تو دهنش😁وقتیم که میخوام بخوابونمش پستونک میخوره

دلیل دست خوردن رو میدونین؟ممکنه دندون درآوردن باشه؟من همش نگرانم که مبادا مریض بشه اینطوری میکروب بره تو بدنش چون مدام که نمیشه دستاشو شست.

دیروز بردمش متخصص کودکان به خاطر جوشای ریز صورتش بهش گفتم یه نگاه بکنه لثه هاش ببینه داره دندون درمیاره یا نه که نگاه نکرد گفت باید ببریش پیش دندانپزشک کودکان😰

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان لثه هاش درد میکنن و میخارن دست نیکنه دهنش خودشو مشغول کنه..ای جاانم  خدا حفظش کنه

دخترم الان یک سالشه دست میکنه تو گلوش اُقش بیاد بعد میخنده😅

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
پسر داداش منم دستاشو میخوره چهار ماهشه آب دهنشم میریزه 

حتی انگشت اشارشم میخوره دختر من دوماهشه مچ دستشو میمکه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
الان لثه هاش درد میکنن و میخارن دست نیکنه دهنش خودشو مشغول کنه..ای جاانم  خدا حفظش کنه دخترم ا ...

عزیییییزم😍😍😍

ممنونم عزیزم خدا دختر شما روهم حفظ کنه🌹

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

طبیعیه نشانه سالم بودن مغزنینیه.پسرمنم چهارماهشه ازسه ماهگی همینجوری دستاشومیخورههروقت یادگرفت وسیله بگیره دستش دیگه دست نمیخوره هرچی میبینه میکنه دهنش

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

طبیعی بیشتربچه هاهمین کارورومیکنن من دخترم همین جوری بودیادستاشو میبردبالانگاه میکردتکون میداددکتروگفت داره بااعضابدنش آشنا میشه

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

من عاشق انگشت خوردن بچه هام....مخصوصا میبینی که بچه تپل سرشو خم کرده پاهاشو اورده بالا انگشت پاهاشو داره میمکه دل ادم براشون ضعف میره🤩😍

هرچیزی میتواند تغییر کند....ناگهان و برای همیشه!