2777
2789
عنوان

مکیدن انگشت نوزاد سه ماهو نیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانما اگه گروه بارداری و اقدام توی ت ل گ ر ا م میخواین لطفا درخواست دوستی بدین لینک بفرستم براتون

اینجا لینک ممنوعه نمیتونم بزارم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست
میدونین چقدر طول میکشه؟

وای خیلی بانمک میشه خخخ ببین دختر خواهرم از بچگی میخورد بخدا قسم تا دوسال پیش خواعرم گف دیدم زن گنده انگشتش دهنشه خداشاهده گفتم وای انگشت شصتش نرفت توو حلقش اخه دیگه انگشتش درازه ولی نذاره بخوذه چون واسه دندونش مشکل پیش میاد ممکنه دندونش فکش مشکل داشته باشه

طبیعیه نشانه سالم بودن مغزنینیه.پسرمنم چهارماهشه ازسه ماهگی همینجوری دستاشومیخورههروقت یادگرفت وسیله ...

چه جالب نمیدونستم.ممنونم عزیزم🌹

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
طبیعی بیشتربچه هاهمین کارورومیکنن من دخترم همین جوری بودیادستاشو میبردبالانگاه میکردتکون میداددکتروگ ...

آره دختره منم با دقت دستاشو میگیره بالا نگاه میکنه دلم ضعف میره براش😍

ممنونم عزیزم🌹

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
آره دختره منم با دقت دستاشو میگیره بالا نگاه میکنه دلم ضعف میره براش😍 ممنونم عزیزم🌹

خواهش عزیزم🌺🌺

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
من عاشق انگشت خوردن بچه هام....مخصوصا میبینی که بچه تپل سرشو خم کرده پاهاشو اورده بالا انگشت پاهاشو ...

آره خیلی بامزست.صدای ملچ مولوچیم درمیاره که انگار داره خوشمزه ترین غذای دنیا رو میخوره😊

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
وای خیلی بانمک میشه خخخ ببین دختر خواهرم از بچگی میخورد بخدا قسم تا دوسال پیش خواعرم گف دیدم زن گنده ...

ممنونم عزیزم🌹

والا فکر نمیکنم شدنی باشه چون مدام تو دهنشه😁اونوقت باید همش بچسبم بهش

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤