2777
2789
عنوان

اقدام و باردارى

225 بازدید | 41 پست

سلام، ميخواستم بپرسم شماهايي كه قصد بارداري داشتيد و باردار شديد چند بار اقدام كرديد در ماه؟ من و همسرم سه ساله كه عروسي كرديم و هميشه به روش طبيعي جلوگيري ميكرديم، دو ماه هست كه تصميم گرفتيم بچه دار بشيم، ماه اول از كيت تخمك گذاري استفاده كردم و دو بار اقدام كرديم، يكبار چند روز قبل از تخمك گذاري و بار دوم يك روز بعد از تخمك گذاري كه متاسفانه باردار نشدم، ماه دوم از كيت تخمك گذاري استفاده نكردم ولي حدود ده روز بعد از شروع پريودي اقدام كرديم كه اين بار هم متاسفانه بارداري اتفاق نيفتاد، به نظرتون مشكلي وجود داره؟ خيلي نگرانم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنسیت برات مهمه؟؟ ماما به من گفت جنسیت برام مهمه گفتم خیر گفت یک شب درمیان اقدام کنید .

براي خودم خير ولي همسرم به شدت پسر دوست هستن، براي همين نزديك تخمك گذاري اقدام ميكنم، در هر صورت ممنونم از راهنمايي تون.

حتماً برید چکاپ جفتتون.من وضع سلامتیم عالی بود.اما ده ماه گذشت و خبری نشد.تا اینکه بعد از چکاپ متدجه شدیم اسپرم همسرم سه درصد کم تحرکه قرص خورد.و بعد اون ماه باردار شدم.

خدایا شکرت بابت همه چی❤❤