من 11 سال پیش دکتر آرین نژاد 20 کیلو کم کردم (از 83 به 63 ) سال 81 طرقبه بود ولی الآن تو وکیل آباد 7 باید باشه من راضی بودم ولی از خیلی ها شنیدم که رژیماش سخته .
دکتر نعمتی و نوروزی هم تو کلینیک قائم هم شنیدم خیلی خوبه که باید اینترنتی وقت بگیرید و نعمتی سه شنبه ها هستند. دکتر اشرف زاده هم از نظر اخلاقی شنیدم خوب نیست.
ما باید برای خوشبخت زیستن، موقعیت های مناسب ایجاد کنیم، نه اینکه در انتظار آن باشیم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظر من بهترین وعالی ترین دکتر تغذیه در مشهد دکتر جواد آرین نژاد،اخلاقشون عالی،تشویقتون میکنه واسه کم کردن وزن،بهتون امید و انگیزه میده.بلوار بعثت،بین بعثت۲و۴،بالای داروخانه،تلفن:۳۸۴۴۶۶۴۴
سلام من امروز رفتم پیش اشرف زاده برای رژیم ولی چقدر نظر تو نت کمه درموردش فقط یکی دونفر نوشتن که دعوا می کنه کسی اگر تجربه ای داره بنویسه ما هم بدونیم چطور دکتری هستن ؟