2777
2789
عنوان

سوووتی

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 25 پست

تو عقدم من خونه مادر شوهرم نمیخابیدم یعنی خوشم نمیومد ولی اونا خیلی میگفتن که بخاب یه روز که خانوادم رفتن مسافرت من تنها بودم به اصرار شوهرم موندم شب خونشون بعد ما دوتا تو اتاق خوابیده بودیم بردارشوهرم و مامان و باباش تو سالن حالا مگه من خوابم میبرد 😅تشنم شد پاشدم رفتم اب بخورم خیر سرم پام گیر کرد به برادر شوهرم پرت شدم رو پدرشوهرم 😂😂 جا پرید بیچاره برادر شوهرمم قهقهه میزد 😒 اب شدم رفتم تو زمین شوهرمم امد بیرون اونم هی میخندید دیگه توبه کار شدم بمونم انجا😅😂

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه روز خونه مادر شوهرم داشتیم عکس نگاه میکردیم اول ازواجم یه دفع از دهنم در رفتم گفتم این عکس این اق ...

ههههههههههه وااااای 

دیگه اون مادر شوهر مادر شوهر سابق شد ؟؟؟

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
یبارم برادر شوهرم تو اتاق لخت بود داشت شلوارشو میپوشید& ...

😐😐😂😂😂😂😂

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆

دوران مجردی یه بار با سه تا از دوستام رفتیم خرید سه چهار تا پسر خوشتیپ یهو برگشتن گفتن اونی ک کفش قرمز پاشه از همتون خوشگل تره مام همچنان عین وزغ نگا کردیم ب کفشمون بعد فهمیدیم هیچکدوممون کفش قرمز پامون نیس 😐😐😐 پسرا ریده بودن از خنده 

نمیدونم همینجوری.ی تاپیک دعوا زدم ولی همه اومدن خندیدن.اخر خودمم خنده ام گرفت.مبخوای برو بخونش htt ...

وااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدا شادت کنه دختر یعنی ترکیدم

خیلییییییییییییییییییییی باحالین

خیلی خوب بود 

هرچی بگم کم گفتم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2252748/%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ac%d8%a7%d9%85%d8%b9-%da%86%d9%87%d9%84-%d8%b1%d9%88%d8%b2-%d8%ae%d8%a7%d9%84%d8%b5-%d8%b4%d8%af%d9%86%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad