2777
2789

یادم نمیاد 😐

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم نمیاد 😐

ای بابا 😐 از شانس بد ما یکی اومد تو تاپیک اونم یادش نمیاد 😑

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
من یبار خونه مادر بزرگه ناهار بودیم غذا ابگوشت بود دور سفره هم شلوغ بعد من یهو&n ...

وای مردم از خنده دهنت 😂😂😂

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
من یبار خونه مادر بزرگه ناهار بودیم غذا ابگوشت بود دور سفره هم شلوغ بعد من یهو&n ...

واسه امضاتم صلوات فرسادم 

ای بابا چرا 😢

نمیدونم همینجوری.ی تاپیک دعوا زدم ولی همه اومدن خندیدن.اخر خودمم خنده ام گرفت.مبخوای برو بخونش

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2398181&slug=خب-حوصله-نداشتم-تاپیک-بزنم-اما-حالا-که-جدا-خوابیده-میگم-براتون&postId=79328780