2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رنگ که گرفتی خیلی قشنگه . اون رنگ سبز یشمی هم بینظیره . باید ببینی به رنگ پوستت چه رنگی میاد ؟؟؟اتفاقا یه مدتیه که دوباره مخمل مد شده . من که عاشقشم .کسی میدونه تهران متری چنده؟؟

خدا جونم یه نظری هم به ما بنداز
این رنگ که گرفتی خیلی قشنگه . اون رنگ سبز یشمی هم بینظیره . باید ببینی به رنگ پوستت چه رنگی میاد ؟؟؟ ...

ممنون گلم .اینجا پارچه خیلی ارزونه اینقد از شهرستان میان میگیرن من خودم هر وقت میرم شهر خودمون پارچه سوغات میبرم

اونجا همه پارچه ها ارزونه؟؟  خیاط چقدر میگیره این مدل لباسارو بدوزه؟؟

اره همع پارچه ها از افغانستان معمولا میارن .خیاط من میبرم شهر خودمون یکی پارسال گیپور مخملی گرفتم بودم برای تولد پسرم خیلی قشنگ شده بود پارچه اینجا متری ده تومن گرفته بودم .ولی خیاط 90گرفت دوخت

اره همع پارچه ها از افغانستان معمولا میارن .خیاط من میبرم شهر خودمون یکی پارسال گیپور مخملی گرفتم بو ...

ولی بازم ارزششو داره . ایشالله به سلامتی بدوزی و به خوشی بپوشی .

خدا جونم یه نظری هم به ما بنداز