2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم عزیزم. کرج هستم

براتون چه درمانی انجام دادن؟! علائمتون چیه؟!

من تمام مفصلام و هر استخونی که دارم درد میکنه

دارم میمیرم از درد

یکی از تستهای اختصاصیم مثبت بود چند ماه قبل ولی روماتولوژ درمان رو با اون تست شروع نکرد

امروز آزمایش دادم مجددا

من اولش زانوم آب اورده بود گفتن که باید آب زانو کشیده بشه بعد رفتم پیش دکتر روماتولوژی  گفت احتیاجی نیست بکشی چون اگه بکشی مجبوری دائماً اب زانو رو بکشی.الان خداروشکر بهتر شدم. الان قرص میخورم مثل پریدنیزولون سولفالازین هیدروکسی کلروکین

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
من اولش زانوم آب اورده بود گفتن که باید آب زانو کشیده بشه بعد رفتم پیش دکتر روماتولوژی  گفت احت ...

من گاهی مچ پام، انگار در بره از جا، تیر میکشه و انقدر درد داره که فریاد میزنم

امیدوارم شما خیلی زود خوب بشی

خیلی سخته 

من الان میفهمم

من گاهی مچ پام، انگار در بره از جا، تیر میکشه و انقدر درد داره که فریاد میزنم امیدوارم شما خیلی زود ...

الان دکتر تشخیص داده که ارتریت روماتوئید داری؟

اسم دکترتون چیه

من بار اول رفتم پبش دکتر پورمقیم، ولی دنبال دکتر بهتر هستم

ایشون کاری برام انجام نداد

فقط گفت بخاطر استرس اینطوری شدی

چند ماه بعد آزمایش بده ببین anti ccp بالاتر نرفته باشه، آزمایش دادم و همون مقدار قبل بود دیگه نرفتم

الان دردام شدید شده

رفتم ارتوپد، میگه باید پیگیری میکردی

من بار اول رفتم پبش دکتر پورمقیم، ولی دنبال دکتر بهتر هستم ایشون کاری برام انجام نداد فقط گفت بخاط ...

دقیقا این بیماری از استرس میاد. درخواست دوستی میزنم که هر وقت از هم سوالی داشتیم بپرسیم دوستم

الان دکتر تشخیص داده که ارتریت روماتوئید داری؟

دفعه قبل که فقط یک تستم مثبت بود( البته تست اختصاصی آرتریت روماتوئید) ولی دکتر روماتولوژ گفت با این یکی من نمیتونم بگم آرتریت روماتوئید داری قطعا!!! آخه وراثت هم مهمه که برادرم داره

دفعه قبل که فقط یک تستم مثبت بود( البته تست اختصاصی آرتریت روماتوئید) ولی دکتر روماتولوژ گفت با این ...

دقیقا پیگیر باش هواست باشه نزار عود کنه که باعث بشه دستات یا پاهات کج بشه