2777
2789

من تو ١٢ هفته و ٤ روز رفتم غربالگري اول كه گفتن ان تي بالاس بايد سلفري بدي

رفتم سلفري دادم خداروشكر سالم بود

تو ١٦ هفته رفتم ازمايش خون غربالگري دومو دادم كه اونم چيزي نبود

حالا چند روز پيش كه رفتم تو ١٨ هفته سونوي انومالي دادم

كه گفتن كليه ي جنين ورم داره يكيش و تيغه ي بينيش از حد نرمال كه بايد ٥ باشه كمتره و ٤.٥عه ....

گفتن بايد امينو انجام بدي

كسي بوده سلفري انجام داده باشه و جوابش خوب باشه اونوقت مجدد امينوسنتز هم بكنه؟ 😔

من چيكار كنم اخه از دست اين دكترا خسته شدم واقعا ديگه دارم رواني ميشم 😔

با فكـرت رو لبٰــام يِ لَبخَنــ☺️ــد ميـاد ...  ❣️

سلام 

جواب غربالگریهاتون رو دارید ؟معمولا بعد از غربالگری ها سل فری میدهند.وبا امینو جوابهاش از نظر دقت یکی هست . سل فری اومده  که جواب راحت تری به والدین بده ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  جواب غربالگریهاتون رو دارید ؟معمولا بعد از غربالگری ها سل فری میدهند.وبا امینو جوابهاش ا ...

سلام عزيزم دارم بذارم عكساشو؟

اره 

عزیزم

اگه نمونه قبلیو دارن از رو همون بگیرن خب،دوستم دوباره باید میداد با التماس از رو نمونه قبلی براش گرفتن،شاید بخاطر پول میگن دوباره،دوستم دوباره همون پولی ک قبلا داده بود رو بهشون داد تا قبول کردن

ایشالا ک جوابش دلتو شاد میکنه عزیزم

عزیزم به مادر منم تو غربالگری اول گفتن بچه مشکل داره باید بری امینوسنتر رفت ازمایش داد بعدش تا ده روز فقط خوابید چون امکان سقط هستش ولی جوابش اومد خداروشکر برادر کاملا سالم بود اشتباه از اون غربالگری بوده. 

سلام اره بگذار فقط خواهشا عکس واضح بگیر که بتونم بخونمشون .عکس هم عمودی بگیر که نخوام مانیتور بچرخنم ...

سلفري... ببخشيد نميدونم چرا اينوري ميوفته 😔

سلام اره بگذار فقط خواهشا عکس واضح بگیر که بتونم بخونمشون .عکس هم عمودی بگیر که نخوام مانیتور بچرخنم ...

ازمايش خون دوم

ازمايش خون غربالگري اولم كلا اجازه ندادن بدم يه راست رفتم سلفري

عزیزم اگه نمونه قبلیو دارن از رو همون بگیرن خب،دوستم دوباره باید میداد با التماس از رو نمونه قبلی ب ...

اخه من ازمايش خون داده بودم

از خون دي ان اي جنين و جدا كرده بودن و چك كرده بودن

الان ميگن امينو

دعا كنين واسم 😔