2777
2789

سلام مامانای گل .دارم اماده میشم برم برا زایمان خیلی استرس دارم .اخه نینی درشته اما دکترم راضی نمیشه سز کنه ومیگه باید طبیعی بیاری واگه نشد اونوقت سز میکنم .بنده نافم دور گردن بچمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براخودتو نی نیت صلوات میفرسم انشالا توام ب سلامتی زایمان کنی عزیزم برامنم دعاکن نینیم سالم بیاد بغلم

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀

عزیزم خودتو بسپار بخدا کاش زودتر دکترت رو عوض میکردی الانم استرس نگیر خدا کمکت میکنه

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

برو الان برات دعا می کنم خبری بده ببینیم چکار کردی عزیزم بیمارستان دولتی هستی یا خصوصی

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
گریم گرفته من چطوری این بچه رو بدنیا بیارم 

دردات شروع شده داری میری؟ اخه زده ۱۲ روز وقت داری ک؟

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@