2777
2789

سلامممم.

روز عروسیتون از چکاری ک کردین حساااابی راضی و خوشحالین؟

از چکاری پشیمون؟

از زیاد رقصیدن بعدها پشیمون نشدین؟

مررسی ک با گفتن تجربه هاتون کمک میکنین استرسم کم شه خوشگل مهربونا🤩

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با شوهرم خودمون دوتایی رقص یاد گرفتیم فارسی و اذری رقصیدیم الان هر کی ببینه رقص مارو میگه .من پشیمونم از استرسی که برای جشنم داشتم الان میفهمم بهترین روزم و با استرس گذروندم .ولی کلی هم رقصیدم .کلا استرس نداشته باش من برای ارایشمم کلی استرس داشتم ولی تو خراب نکن روز عروسیتو گلم

ی زمانی ژلوفن من بودی  از وقتی شدی استامینوفن بقیه ..دیگه شیاف منم نیسی  ..بیبی                      تیکر بارداری نیس دعا کنین بارداری شه 😑                 دیش دیرین دیرین ماشالا دیش دیرین دیرین ماشالا      نامزدبازی دزدی خوشه ماشالا  
من با شوهرم خودمون دوتایی رقص یاد گرفتیم فارسی و اذری رقصیدیم الان هر کی ببینه رقص مارو میگه .من پشی ...

من خیلی استرس دارم. همش میترسم یکی با حرفی کاری شبمو خراب‌کنه

من با همسرم قرار گذاشتیم این یک شب هیچ اتفاقی برامون مهم نباشه، هرکی اومد حرفی زد، مامان اون یه حرفی زد، بابای من یه درخواستی داشت یا هرچی و هرچی برامون مهم نباشهو دخالت نکنیم، غذا خوب وبد یا بد بود، سالن خوب وبد یا بد بود، چون کاری اون لحظه از دستت بر نمیاد پس فکرشم نکن، وقت برای فکر کردن زیاده

یه کار خیلی مهمه دیگه هم که کردیم این بود که خیلی دقیق برنامه ریزی کردیم که وقت کم نیاریم، به خاطر همین ما حتی وقت زیاد هم آوردیم و زمانی که تو باغ کار عکاسی تموم شد هنوز یه ساعت تا زمان عقد وقت داشتیم رفتیم کلی دور دور تو خیابونا یه آبمیوه هم خوردیم با هم خیلی خوش گذشتتت

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
من با همسرم قرار گذاشتیم این یک شب هیچ اتفاقی برامون مهم نباشه، هرکی اومد حرفی زد، مامان اون یه حرفی ...

مرسی ک تجربتو بهم گفتی گلم.

ماهم چون فیلم وعکسامونو گرفتیم و فرمالیته داشتیم، روز جشنمون فک کنم وقت زیاد داریم

عزیز دلم روز عروسی بهترین روز عمرته سعی کن ب حرف هیچ کس اهمیت ندی اصلا خودمن تو عروسیم همه یه حرفی زدن یکی کنارم نشست گفت این چه تالاریه گرفتین یا یکی گفت ارایشت بده خیلی حرفا زده میشه تو باید بهش بی اهمیت باشی سعی کن با همسرت اون روز خوش بگذرونی

ی زمانی ژلوفن من بودی  از وقتی شدی استامینوفن بقیه ..دیگه شیاف منم نیسی  ..بیبی                      تیکر بارداری نیس دعا کنین بارداری شه 😑                 دیش دیرین دیرین ماشالا دیش دیرین دیرین ماشالا      نامزدبازی دزدی خوشه ماشالا  

همين چيزي كه بقيه گفتن .من و همسرم قرار گذاشته بوديم فقط بايد بهمون خوش بگذره امروز .هيچ چيزي هم مهم نيست .اصلا هم استرس نداشته باش سر هيچ چيز .فقط خوش بگذرون چون خيلي كوتاهه و زود ميگذره اصلا ارزش نداره به خاطر كسي يا چيزي خودتون رو ناراحت كنيد .بعدا حسرت ميخوريد .خوشبخت بشي عزيزم .