2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 92 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه انشاالله قسمت همه ی منتظرا

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
کاملا درکت میکنم ...منم بعد ۱۵ماه بیبی چک مثبت دیدم ...داشتم دیوونه میشدم از خوشحالی ..اصلا یک دفعه ...

حسش فوق العادس وقتی خط دوم داره پر رنگ میشه.خدا قسمت همه اونایی که منتظرن کنه به زودی

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

عزیزم مبارکه یه سفر ۹ ماهه حساس پیش رو داری باید کلی مواظب کنجدت باشی.دکترت رو درست انتخاب کن .کار سنگین فعلا نکن مخصوصا جاروبرقی! تا ۳ ماه پیاده روی نکن ۳ ماه اول خیلی حساسه.هرچی خواستی بخوری حتما قبلش اینترنت سرچ کن خدای ناکرده باعث سقط نشه.جگر، آب هویج، آب زرشک، زعفران و چایی دارچین و دمکرده ها اصلا نخور

مبارکه انشاالله به خوبی ۹ماه دیگه بغلش بگیری براماهم دعا کن

ان شاءالله.الهی که زودی مامان میشی 

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
چند ماهه حسرت اون خط دومو دارم، وقتی یه بار اون خط دوم پر رنگ شد قدرشو ندونستم

الهی فدات بشم ان شاءالله به زودی میبینی امیدوار باش

خیلی حس  قشنگیه من بعد  از پنج سال اقدام باردار شدم . صبح گریه میکردم از خوشحالی  ویت ...

چشم انتظاری خیلی سخته واقعا.الهی که همه منتظرا مامان بشن