یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤ رمز واقعی منو شوهرم
عزیزم مبارکه یه سفر ۹ ماهه حساس پیش رو داری باید کلی مواظب کنجدت باشی.دکترت رو درست انتخاب کن .کار سنگین فعلا نکن مخصوصا جاروبرقی! تا ۳ ماه پیاده روی نکن ۳ ماه اول خیلی حساسه.هرچی خواستی بخوری حتما قبلش اینترنت سرچ کن خدای ناکرده باعث سقط نشه.جگر، آب هویج، آب زرشک، زعفران و چایی دارچین و دمکرده ها اصلا نخور