2777
2789
عمده فکر هات چیه؟ اون اصل کاری ک بیشتر بهش فکر می‌کنی

راستشو بگم عمده فکرم در مورد همسرم و رابطمونه،خیلی میخوام وانمود کنم اینطور نیست ولی ته ته با خودم که صادقم به اینجا میرسم

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستشو بگم عمده فکرم در مورد همسرم و رابطمونه،خیلی میخوام وانمود کنم اینطور نیست ولی ته ته با خودم ک ...

این خیلی موضوع مهمیه 

خونواده شوهر و میشه ی جورایی کنار اومد 

اما تو رابطه با خود همسرت باید سریع ریشه یابی کنی و به داد زندگیت برسی... میدونم چی میگی اما فقط مشاوره میتونه راهکار منطقی و اصولی بده 

خستم همش فکر میکنم من یک جایی به یک طریقی همسرمو از دست میدم از زندگی من میره،نمیدونم حرفهای اطرافیانه که اینجوری مثل خوره روحمو خورده یا اصلا توی وجود من این حس از اول بوده (بچه ها بعد که خوندید پاک میکنم)

میدونی آدمی هستم ک برام مهم بود خونواده شوهر باهام خوب باشن ینی حسرت ب دلم موند ی جورایی. عقده کردم ...

اي بابا، عجب آدمهايي، ازشون توقع نداشته باش. توي جمع هم كم محلشون نكن واي زياد هم دورشون نباش مثل غريبه ها باش 

اي بابا، عجب آدمهايي، ازشون توقع نداشته باش. توي جمع هم كم محلشون نكن واي زياد هم دورشون نباش مثل غر ...

اره دیگه دور هم شدم اینقدر بی محبتی و سردی دیدم ک خود ب خود خودمم سرد شدم 

حتی خیلی سال پیش یک مشاور این حرفو به من زد که تو منشا دلدرد هات میتونه همین مساله باشه باید بشینی صادقانه با خودت فکر کنی و ریشه یابی کنی الان میبینم خیلی ها بیراهشاید نگفته من همیشه یک استرس پنهانی بدون اینکه خودم بدونم تو وجودم بوده

😞😞😞😞  مراقب همسرت باش، اصلا هم نياز نيست درمورد خانوادش باهاش صحبت كني در عوض تا ميتوني به ...

از چه نظر مراقب.نه دیگه حرفی نمیزنم زیاد.گاهی هفته ای هم اسمشون نمیاد.ولی بعضی وقتا خیلی دلم بدرد میاد.مثلا یلدا همه رو دعوت کردن عکس گذاشتن .من زنگ زدم تبریک بگم فهمیدم فکر میکردم خونه نیست.به همسرم گفتم من هیچی تو پسرشونی .اخه وه بی احترامی کردم من

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

حتی خیلی سال پیش یک مشاور این حرفو به من زد که تو منشا دلدرد هات میتونه همین مساله باشه باید بشینی ص ...

منم بابت همین افکار ی مدت بی اشتهایی داشتم هرچقدر دکتر میرفتم میگفت چیزی نیست تااینک ی روانپزشک رفتم و فهمیدم مشکل از روحیه ام هست ک به مشکل جسمی تبدیل شده 

چی شد میخواستی صحبت کنی

من قبلا با اون کاربری دیگم قبل اینکه قطع دسترسی بشه با شما حرف زده بودم نمیدونم یادتون هست یا نه 

الان به نقطه ای رسیدم که احساس میکنم مشاورم نمیتونه به من کمک کنه وقتی خودمم نمیدونم چرا این حسو دار ...

منم گاهی حس تو رو دارم.دلیلشم نمیدونم.کلا انقد استرسو دلشکستگی تو وجودم هست و به خاطرش خیلی رو خودم کار میکنم گاهی خسته میشم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من قبلا با اون کاربری دیگم قبل اینکه قطع دسترسی بشه با شما حرف زده بودم نمیدونم یادتون هست یا نه&nbs ...

اخ یادم اومد همش تو فکرت بودم.نی نی ات بدنیا اومد

من قبلا با اون کاربری دیگم قبل اینکه قطع دسترسی بشه با شما حرف زده بودم نمیدونم یادتون هست یا نه&nbs ...

دقیقا امشب تو یادت بودم.اون اسمتم دو تا ش داشت