2777
2789

استغفرالله ولمون کن نصف شبی صبحا کمه غیبت شبا هم!

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو دنياي عادي زياد غيبت نميكنما ولي اينجا ميگم كمي خالي شم، خانواده همسرم،من رفتم خيلي شرايط خوب نبود البته يكيشون خوب بود يكي نرمال ،ولي يه خواهر شوهرم جالب نبود ولي در فاصله دو سال خيلي اوضاعشون عوض شد ، و مادر شوهرم خونشو داد كسي ساخت براش، الان لحن حرف زدن خواهر شوهرمم عوض شده، اونروز همسرم عكساشونو ديد تو اينستا ميگفت چرااينا اينجوري ميكنن،دختر خواهر شوهرم سلامم نميكرد من اول بايد سلام ميكردم و ميرفتم جلو 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

البته كه من خودم همسرمو به خاطر معياراي خودم انتخاب كردم، ولي الان اصلا ما رو جايي نميگن،به نظر من عادين غير از يكي خواهراش ولي نمونه بارز واي به روزي كه ،،،، دو تا خواهرا

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

وا یعنی ب برادرشونم پشت کردن 😐😐😐😐

بله نه اونجوري كه تابلو باشه، زنگ ميزنن دو تاشون ولي دو تاشون نه اصلا زنگم نميزنن، مهمونيا مراسما هم دعوتمون نميكنن، چون متاسفانه همسر من كارش دچار بحران شد خيلي اذيت شديم،الانم دعوت كنم نميان

اگر بگم كه ميكن اينجا عروسا همه از خودشون تعريف ميكنن، ولي گفتم من شخصيت و اخلاقيات برام مهم بود حتي ...

ماهم داریم از این ادما ولی ن تا این حد ک ب برادر خودشون رحم نکنن در حد فامیل و اشنا پز میدن

خواهر شوهرام خیلی زشت رفتار میکنن. کوچیکه سه ساله ازدواج کرده از لحظه ای ک نامزد کرد کلا رفتارش تغییر کرد. الانم بیست و چهارساعت پروفایل و استوری میزاره. ینی فقط یادم میاد قبلا چ اوضاعی داشت

خندم میگیره. کلا فخر فروشن. واین خیلی زشته