2777
2789
عنوان

کمک😢

177 بازدید | 27 پست

از بیخوابی هلاک شدم بچم همش بیداره نمیخوابه کلی باهاش بازی کردیم منو باباش ی ربع ساعت خوابید الان تا ارنج دسش تو حلقشه کلا نه روزا میخوابه نه شبا ۳ماهشه 

اوووخی قربونش برم من

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترمنم ۵ماهو۶روزشه این ۲روزه خواب نداره کلافس شباتاساعت ۴بیداره همه چیم میخوادگاز بگیره البته فکرکنم میخواددندون دربیاره.😭😢

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

اگه حالشو دارید با ماشین ببرینش بیرون تو ماشین میخوابه و یا سشوار یا جارو برقی کنارش روشن کنید .

اگرم دیگه حالتون خیلی سر جاشه بزارینش لای پتو دو نفری مثل ننو تکونش بدین میخوابه