2777
2789
عنوان

بیایین بگین بزرگترین خرافات قدیمیک شنیدین چی بوده😑😁

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 70 پست
تو کفش مهمون نمک بریزی زود پا میشه میره.جارو رو برعکس بذاری اتفاق بدی میفته.اگه چیزی از دستت بیفته و ...

وااا فقط اخریه مگه خرم بزنم بشکنم😂

ب قومی مبتلا شدیم که فکر میکنند                              خدا جز انها کس دیگر را هدایت نکرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی کسی عطسه کنه باید اون کاری رو که میخواسته انجام بده رو به تعویق بندازه

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
تو کفش مهمون نمک بریزی زود پا میشه میره.جارو رو برعکس بذاری اتفاق بدی میفته.اگه چیزی از دستت بیفته و ...

اولیه رو تا دلت بخواد انجام دادم بی جوابه لعنتی 😐

ب قومی مبتلا شدیم که فکر میکنند                              خدا جز انها کس دیگر را هدایت نکرده
وقتی کسی عطسه کنه باید اون کاری رو که میخواسته انجام بده رو به تعویق بندازه

خخخخ برعکسشو من شنیدم هرکی صبر بزنه پس خیره توش انجام بده

کوچا املی امدی

قربانعلی احیانا شما همون وقیح نیستین؟؟؟؟؟نمیدونم چرا فکرمیکنم شما وقیح هستین 😶😶

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
اولیه رو تا دلت بخواد انجام دادم بی جوابه لعنتی 😐

خرافاته دیگه.قرار نیست درست باشن

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
چرا ملحفه شفید تو کمد بمونه زردی میندازه یه تیکش میگن شیطون یا جنا توش جیش میکنن مال منو وردن دیگه پ ...

عزیزم فعل و انفعالات شیمیایی هست به نمم ربط نداره.

خدایا بابت همه چیز شکرت🤲🌹
چرا ملحفه شفید تو کمد بمونه زردی میندازه یه تیکش میگن شیطون یا جنا توش جیش میکنن مال منو وردن دیگه پ ...

واسه روسري سفيد عقد منم همين اتفاق افتاده

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦

اگه عروس شمع توی سفره عقدش رو با پاشنه کفشش خاموش کنه دهن مادر شوهرش بسته میشه