2777
2789
عنوان

خانواده شوهرررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 48 پست

خانواده من با خانواده شوهرم رفت و امد ندارن فقط تلفنی مادرم با مادرشوهرم در ارتباطن 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما وظیفه داری هر دو طرف را دعوت کنی . اینکه کی میاد نمیاد موضوع شما نیست. خودشون میدونن

شوهرم ميگه اينكارونكن اينجاباخونوادت يه تولداونجاهم يه تولدميگه يه درصداحتمال بده بگن نه اونوقت تورابطت باخونوادم بدنميشه؟

براى من خيلى ارتباط خوب دارن هراز گاهى زنگ ميزنم به مامانم ميگم كجايى نيبينه رفته خونه مادرشوهرم درا ...

واسه منم خوبن خداروشکر ،ولی من خیلیارو دیدم جدا دعوت میکنن همیشه

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

همه آدما خوبی های خودشون رو دارن اگه بتونیم با صبوری بگردیم وخوبیاشون رو پیدا کنیم  خانواده شوهر من هیچ کدوم از رسوم مربوط به عروسی رو برام نکردن نه جشن نه پاگشا نه سرویس اما همیشه احترام می ذاشتن ،هیچ وقت به روشون نیووردم ،مادرشوهرم هر روز زنگ می زد کجایی و چه کار می کنی اوایل برام خیلی عجیب بود ولی الان دیگه تفاوت مدل خلنواده ها رومی دونم و مطمئنم اگه من با احترام و. محبت برخورد کنم البته به اندازه اونا هم از هیچ محبتی دریغ نمی کنن الان یه روز صدای مادر شوهرم رو نشنوم دلم براش تنگ می شه و الان می ذارم به حساب محبتش نه فضولی،