2777
2789
عنوان

دوران بارداری و مصرف میوه به لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 86090 بازدید | 460 پست
اخه خوشگل من تو به این نازی،،حسام جونمم که نازتر😍معلومه فسقلت خوشگل میشه چه به بخوری چه نخوری😘😘😘

به به بلا خانوم😂😂😂😂😂

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاااام نفس خودددم چطوری والله خیلیییی برام جالب بود  ای کاش این فسقلمم به حسام بره  ولی ...

سلام جوجو😍😍😍خوبی؟جیگر خاله خوبه؟😍عزیزم میگم وزن نی نی چنده ؟سونو رفتی؟

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
سلاااام نفس خودددم چطوری والله خیلیییی برام جالب بود  ای کاش این فسقلمم به حسام بره  ولی ...

سلام به روی ماهت😍😘😍

ان شالله به داداشیش بره وای اونوقت گاز گرفتنش حلااااله حلاله😂😂😂😂😍

اره خوب کردی بخور نوش جونت بشه😘

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
من وحشتناک خرما میخورم یعنی یه چیزی میگما یه جیزی میشنوی یه روز نداشته باشم روانیم 

وای مثل من انقدر میخورم که نگو با چایی با شیر 😋😍ضرر نداره؟گرمی هست 😥.

به به بلا خانوم😂😂😂😂😂

عه واااا ارام خواب میبیمم😂😂😂😂😳😳😳😳😳😳

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
سلاااام آرامش جونیه خودم  چطوری دختر  فندوق خاله درچه حاله

سلام به روی ماهت عشقم😍خوبی؟نی نی جونم خوبه؟😍خداروشکر ما خوبیم😍چرا نمیایی تو شب نشینی😒

سلام جوجو😍😍😍خوبی؟جیگر خاله خوبه؟😍عزیزم میگم وزن نی نی چنده ؟سونو رفتی؟

فداتشم نفس بخوبیت خوبیم 

والله ن آرامش جان هنوز نرفتم 

آخرین سونو رو من 20 هفته 5 روزم بود انجام دادم دکتر لعنتی نگفتم چند کیلوعه خودمم یادم رفت بپرسم 

دو 3 هفته پیش پیشه دکترم بودم گفت دیگه سونو نده تا ماه اخر 

نمیدونم چند کیلوعه 

تو چی هفته چندی؟؟؟تاریخ زایمان زده برات؟؟؟

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
عه واااا ارام خواب میبیمم😂😂😂😂😳😳😳😳😳😳

😂😂😂😂😂😂😂چشات سیب و گیلاس میبینه😐

وای مثل من انقدر میخورم که نگو با چایی با شیر 😋😍ضرر نداره؟گرمی هست 😥.

ارام چرابیداری😂😂سیب میخوردی ناقلا😆😋😋😋

جو جو وارام خرما ماه های اخرنخورین گرمه خدایی نکرده بچه زردی میگیره

من به نخوردم فقط سیب خییییلی خوردم بچشم ماه شب چهارده شده

چه خوب

لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم.💜خدای مهربونم ممنون از معجزت تا همیشه سپاسگذارتم.مهرسای مامان خوش اومدی به زندگیمون.عشق مامان و بابا ۶/۱/۹۸
سلام به روی ماهت عشقم😍خوبی؟نی نی جونم خوبه؟😍خداروشکر ما خوبیم😍چرا نمیایی تو شب نشینی😒

باورت میشه میام پیشتون 😂😂😂😂😂 هرشب گاهی وقتا نصف شب میام نیستید چتارو میخونم  ای میخندم بهتون میبینم همین که خوشید حضور دارید خوشحالللل میشم 

الانم چند روزیه حسامو ختنه کردم دیگه روزا کمتر میام اکثر شبا میام 

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
فداتشم نفس بخوبیت خوبیم  والله ن آرامش جان هنوز نرفتم  آخرین سونو رو من 20 هفته 5 روزم ب ...

من هفته ۳۲ هستم تاریخ زایمان زده اسفند به دکترم گفتم سزارین میخوام دعا کن سز بشم 😘😘😥دکتر من هر دو هفته میگه بیا 😐