2777
2789
عنوان

دوس ندارم جدا شم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4713 بازدید | 165 پست
ولی فکر کنم مادر شوهرت راست گفته مجید 9کیلو بوده واسه همینم سرزایمان خیییییییللللللیییییی بهش فشار ا ...

دوجاش جر خورده سرزایمان :دهنش و..... 

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگرم شوهرت میخواد طلاقت بده بزار بده اگه فک میکنی این زندگی به درد نمیخوره.

جونش درآد قبل از طلاق باید مهریتو کامل پرددخت کنه نفقه بچه ها و خودتم همه رو بده ولش کن اگه میبینی مهرو علاقه نداره.

اگرم میخوای زندگی کنی که خودت میدونی کلیدش دست مادرشوهرته باید با اون خوب بشی

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

من به هیچ عنوان حتی یه شب خونه مادرشوهر و مادرم نمیخوابم . الان طوری شده که یه وقت هممون مریضیم مادر شوهرم به شوهرم میگه بیاید خونه ما بخوابید که کمکتون کنیم شوهرم میگه زهرا فقط خونه خودمون میخوابه .براش مسلم شده که هر چی هم بشه من هیچ جا نمیرم 

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد
اگرم شوهرت میخواد طلاقت بده بزار بده اگه فک میکنی این زندگی به درد نمیخوره. جونش درآد قبل از طلاق ب ...

واااای...چقدر امضات قشنگه...باید با طلا بنویسنش....

ماهم یک معلم داشتیم بچه ها خیلی اذیت ومسخره اش می کردن.

طفلی افسردگی گرفت وبعد تبدیل شد به سرطان وفوت کرد.بعدش بچه ها زار میزدن براش.

خدا رحمتش کنه

اسی جان یکم عزت نفس داشته باش دختر خوب چرا این همه تحقیرو میپذیری تو هم ی حرکتی بکن بعد این همه بی احترامی دیگه خودت زنگ نزن ب شوهرت بذار قدرتو بدونه ی مدت از دسترسش دور باش و تماساشم جواب نده بلکه بترسه ک قراره از دستت بده 

عشقم فقط پسر کوچولوم   

دقیقا اشتباهی که دخترای جوون دارن تو دوره ی نامزدی رابطه محافظت نشده س . اولین اشتباه مال خودت بود عزیزم که گذاشتی باردار شی قبل عروسی و اینکه چشم و گوشتو بستی نفهمیدی شوهرت بچه ننه س . دومین اشتباهت هم اینه که گذاشتی بازم باردار شیی !!! این همه راه جلوگیری درست شده که استفاده شه دیگه . 

خودت قهر کردی بعد خودت برگشتی ! 

ارزش خودتو اوردی پایین دوتا بچه رم بدبخت کردی .