2777
2789

خانواده من يه خانواده معمولين

٦تا بچه ايم بزرگ ٤٢سالشه منم كه بچه اخرم ٢٢سالمه😔بابا كارمند ساده بود.مستاجر سده .خانواده همسرم پولدارن 

همسرم خوبه ،ولي دامادشون مدام از إرث وميراث حرف ميزنه و هي به من ميگه چقدر به سوهرت إرث ميرسه 

چقدر شما دازيد؟ميدونه ما وضع ماليمون خوب نيست هي مسخره ميكنه 😔حرف از دارايي ميشه تا ميزنه من بحث رو عوض ميكنم همش ميگه فلاني خر شد تورو گرفت هيچي بهش نميرسه و...😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو ب تو چه مگه آدم چن بار ب دنیا میاد ک حرف مفت دیگرانم بشنوه و دم نزنه هر کس وضع مالیش یجوره اون شعورش نمیرسع

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
بزن تو دهنش مث ماست وایسادی 

شوهرم ميگه جنبه داشته باش ناراحت نشو

😔

ولي ادمو تحقير ميكنن 😔نقطه ضعف نشون بدم بيچاره ام ميكنه 

دلم ميخواد جواب دندون شكن بدم

چقد احمقه...بگو اونقدی ک تو دغدغه پول و ارثو داری شوهرم ی ذره هم ب فکرش نیس.مشخصه بخاطر ارث و میراث خواهرشوهرمو گرفتی.مردک بیشور😒

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ازت میخوام دخترم رو سالم به این دنیا بیارم💚🥹

واقعا مگه پولدار نبودن جرمه؟ من یه جاری دارم بسسسسسیار پدر پولداری داره.. خونواده شوهرم هم در حد ما هستن اما چون خونواده جاریم پولداره بهشون خیلی خوش گذشته چون به برادر شوهرم کلی پول میدن و ماشین و خونه و.... خلاصه منم ک ۲۴ ساعت در حال مقایسه م باهاش.. یکی نیس بگه شما خودتون پولدارید مگه😕

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊