miss_reyhane مدیر استارتر عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 1135 عنوان قرص افسردگی 66 بازدید | 9 پست تجربتون از مصرف قرص چی بود؟ خواب آور و چاق کننده نبود؟ میتونستید به درس و زندگیتون برسید؟ گهی گریان ، گهی خندان ، گهی چون ابر سرگردان ... 1404/08/18 | 20:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avisa76 عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 1931 حافظم کم شده بود خواب اورم هست بعضیاشون منگ میکنه بعضیاشون نه همشون
tajafarin عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 6413 فلوکستین خوبه من میخورم روانشناسی معرفی کرده نه چاق شدم نه خواب آوره البته ضد استرسه
khoda_joonam عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 207 تنها راه درمان افسردگی من پیدا کردن خدا و رابطه خوب باهاش بود به نظرم به جای داروهایی که تهش جز خودکشی نیستن(یکی از اقواممون قرص میخورد خودکشی کرد) برو دنبال خدا شاید توی اون راه خیلی چیزای دیگه هم پیدا کردی بزرگ بخواه بزرگ فکر کن بزرگ قدم برداراری او خدای غیرممکن هاست✌️🥹
miss_reyhane مدیر استارتر عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 1135 فلوکستین خوبه من میخورم روانشناسی معرفی کرده نه چاق شدم نه خواب آوره البته ضد استرسه من در حالت عادی اصلاا چاق نمیشم سیتالوپرام میخوردم چاق شده بودم نمیخام دیگه اونجوری بشه گهی گریان ، گهی خندان ، گهی چون ابر سرگردان ...
miss_reyhane مدیر استارتر عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 1135 تنها راه درمان افسردگی من پیدا کردن خدا و رابطه خوب باهاش بود به نظرم به جای داروهایی که تهش جز خودک ... خدا که خیلی وقته جواب منو نمیده بلاخره باید به یه چیزی چنگ زد گهی گریان ، گهی خندان ، گهی چون ابر سرگردان ...
tajafarin عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 6413 من در حالت عادی اصلاا چاق نمیشم سیتالوپرام میخوردم چاق شده بودم نمیخام دیگه اونجوری بشه نه این چاق نمیکنه تازه اشتتهاتم کم میکنه ولی با دکتر مشورت کن ببین به کارت میاد یا نه
khoda_joonam عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 207 خدا که خیلی وقته جواب منو نمیده بلاخره باید به یه چیزی چنگ زد نمیده شاید تو اونقد پاک نیستی که صدات بهش نمیرسه قلبتو خونه تکونی کن براش صداش کن جوری میاد میشینه تو خونه قلبت که تمام زندگیت حضورش رو حس میکنی(از رو تجربه میگم) بزرگ بخواه بزرگ فکر کن بزرگ قدم برداراری او خدای غیرممکن هاست✌️🥹
sahar358358 عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 1745 تنها راه درمان افسردگی من پیدا کردن خدا و رابطه خوب باهاش بود به نظرم به جای داروهایی که تهش جز خودک ... متاسفم بخاطر تجربه بدتون ولی اینکه یکی از اقوامتون باهاش خودکشی کرد دلیل نمیشه دارو های ضد افسردگی باعث خودکشی بشنموقتاً میل به خودکشی رو بعضی هاش میتونه زیاد بکنه
sahar358358 عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 1745 من در حالت عادی اصلاا چاق نمیشم سیتالوپرام میخوردم چاق شده بودم نمیخام دیگه اونجوری بشه بعضی هاشون چاق میکنه بعضی هاش نهبستگی به دارو دارهاصولا کمک کننده هستن اگه درست تجویز بشهو لطفا کنارش حتما پبش روانشناس هم برید