2821
2789

به تمریناتش عمل کردین...حس و حالتون بعد تمرینها چطور بوده؟؟؟ من که عااااالیم

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انرژی مثبت داره؟

بله عزیزم انرژی مثبت.قانون جذب.سپاسگزاری بابت همه چیز و.....

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
خب چجوریه؟؟؟

کتابش عالیه...

قانون جذبو بهت یاد میده و با تمرینات هر روزش تا ۲۸ الی ۳۰ روزه این قانونو در وجودت نهادینه میکنه...و میتونی به خواسته برسی...یاد میده چطوری از این قانون در جهت رسیدن به خواسته هات استفاده کنی توصیه میکنم حتما این کتابو تهیه کنید

انرژی مثبت داره؟

بهت یاد میده به دنیا و آدمهاش از دید مثبت نگاه کنین اگه بدونین چقدر این کتاب تاثیر میزاره تو زندگیتون مطمئنم همین فردا میرین این کتابو میخرین و منو دعا میکنین که بهتون معرفی کردم😍😊

شما چ نتیجه ای گرفتی؟؟؟

من تو اقدام بارداری هستم....

بهترررین نتیجه برای من اینه که به قضیه بارداریم از یه زاویه دیگه نگاه میکنم و مطمئنم همین روزها باردار میشم و از میزان استرسام خییلی کم شده.ذهنم آرومه.پول پیش خونمونو چند برابرش کردیم و انشالله تا چند ماه دیگه حابجا میشیم در صورتی که اصلااا فکر نمیکردم بتونیم این پولو جور کنیم ...یجورایی پولو و خونه مورد نظرو جذبش کردیم...ادامش میدم تا آخر و اینکه بچنو ازین راه جذبش کنم😊😊😊😗😘

استارتر بگو دیگه میشه با این قانون عشقمو جذب کنم و دوباره برگرده؟

آره میشه .... تو تمریناتش همه اینها هست راههای رسیدن به خواسته ها رو بهت میگه عزیزم ...انشالله به عشقت میرسی😍😍

آره میشه .... تو تمریناتش همه اینها هست راههای رسیدن به خواسته ها رو بهت میگه عزیزم ...انشالله به عش ...

مرسی عزیزِ دلم...پس من حتما میخرمش...امیدوارم برگرده...واسه امضاتم صلوات فرستادم گلم...اگه برگرده ام همیشه دعات میکنم بابت پیشنهاد خوبت 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز