2777
2789

باشن نمیان بگن زیاد

چون بقیه هی بهشون گیر میدن و سوال میپرسن ازشون 

اما هستن صد در صد  

شوهرت موافقه ؟

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
باشن نمیان بگن زیاد چون بقیه هی بهشون گیر میدن و سوال میپرسن ازشون  اما هستن صد در صد   ...

اره راس میگی هیچکس نمیگه 

شوهرم خیلی موافقه که یه جنین اهدایی بگیریم اینکار راحت تره و شانسشم اگه خدا بخواد بیشتره میخواییم بریم‌مرکز ناباروری و بهشون بگیم‌که اینکارو برا ما انجام بدن و ان شالله که همه چی خوب پیش بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راس میگی هیچکس نمیگه  شوهرم خیلی موافقه که یه جنین اهدایی بگیریم اینکار راحت تره و شانسشم ...

ان شاالله هر چی به صلاحتونه پیش بیاد 

باید بری جاهای خلوت تر که کارت زودتر راه بیفته 

حس خودت چیه ؟

بازم پرس و جو کن شاید تونستی اسپرم بگیری فقط و جنین نگیری 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
ان شاالله هر چی به صلاحتونه پیش بیاد  باید بری جاهای خلوت تر که کارت زودتر راه بیفته  حس ...

نسبت به اسپرم حس خوبی ندارم ولی جنین خوبه 

آره نوبت گرفتم باید برم حرف بزنم ولی اگه گیر ندن نگن حتما بیوبسی بیضه کنیمو تخمک کشی کنیم اینا همش وقت تلف کردنو آسیب زدنه به نظرم 

وای من نمیدونم جنین اهدایی چیه میشه بگی چی هست اصلا

وقتی یه زن و شوهر بچه دار نمیشن و همسرش اصلا اسپرم نداره در این صورت از یه پدرو نادر دیگه یه جنین چن روزه میگیرن که به روش مصنوعی لقاح داده شده بعد اونو به زوج نابارور انتقال میدن تا جنین تو شکم مادر شکل بگیره و بزرگ بشه و اون خانواده صاحب فرزند بشن 😍

وقتی یه زن و شوهر بچه دار نمیشن و همسرش اصلا اسپرم نداره در این صورت از یه پدرو نادر دیگه یه جنین چن ...

ببخشید این سوال میپرسم قصد ناراحت کردن کسی ندارم ولی واسم سواله بعد این بچه واقعا بچه این پدر مادر حساب میشه یا اون پدر مادری که جنینشون رو دادن؟

نسبت به اسپرم حس خوبی ندارم ولی جنین خوبه  آره نوبت گرفتم باید برم حرف بزنم ولی اگه گیر ندن نگ ...

این سوالت مثل این میمونه که اگه کلیه ای رو از یکی پیوند گرفتن و به یکی دیگه پیوند  زدن آیا این کلیه برا کی میشه؟ برا کسی که پیوند زده یا کسی که اهدا کرده؟ 

اهدای جنینم همین حکم رو داره