2777
2789
عنوان

زندگی سخت من کسی هست بشنوه

24959 بازدید | 88 پست

بچه ها میخوام نیم ساعت از خودم بگم از زندگیم بگم 

از اینکه الان تو چه شرایطی هستم از اینکه اگر کسی هست واقعا کمکم کنه بهم بگه چی کار کنم اخر این داستان ادم بد من هستم 

میدونم بد هستم ولی واقعا نمیدونم راهم چیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

6 سال پیش ازدواج سنتی داشتم و قبل از ازدواجم با پسری در رابطه نبودم 

نه این که دورم پسر نباشه اتفاقا خیلی زیاد بود ولی تمایلی به دوست شدن و رابطه های اینجوری نداشتم

از خرید عقدم به مشکل خوردم و صبر کردم و گفتم زندگی مو درست میکنم.

اینا رو واسه کسایی میگم که اول راه هستن و اگر مشکل میخورن دنبال درست کردن مشکل هستن

از تجربه های مفید زندگی تون بگید ک دیگران با خوندنش  عبرت بگیرن و دعاتون کنن  و انرژی مثبت ش بهتون برسه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بگو گلم

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

لطفا لایک

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•