2777
2789

سلام

میشه بهم یه فیلم سینمایی پشنهاد بدین که خوب باشه با معنی 

کمدی یا عاشقانع یا ترسناک هیچان انگیز اجتماعی پلیسی

فرقی نداره

ولی من بیشتر هیچانی و خارجی دوست دارم یه جورایی فیلمهای مرموز

خدایا شکرت..کمکم‌کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانی انگیلیش رو من یه هفته میش دیدم خوشم اومد .

فیلم خارجی طنز گونه هست که جانی مامور مخفی هست ولی از اون خنگا که بهش یه پرونده میدن... 

جانی نقش اول فیلم همون مرده تو مستربینه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
فیلم سکوت hush ترسناکه ولی جذابه  با این فیلم

ترسناک خیلی دوست دارم ولی ترسناکی که خالی بندی باشه دوست ندارم بیشتر از اونایی که واقعی بنظر میاد و شاید برا خوده ادمم اتفاق بیوفته رو دوست دارم

خدایا شکرت..کمکم‌کن

ببین خوب بودن و بد بودن یه فیلم و بقیه چیزا سلیقه ای هست سعی کن اینجا نگی یه فیلم خوب بگید سعی کن توضیح بدی منطورت از خوب چیه من چندبار تو امچین تاپیکایی رفتم فیلم رو دانلود کردم اعصابم خورد شد اصلا نپسندیدم اونم اون فیلمایی که مثلا یکی گفته بود فوق العادس ازنظر اون فوق العاده بوده اما خب تفاوت های فردی زیاده

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍