2777
2789

سلام من قالیشویی ونک رو  با توجه به نظرات دوستان انتخاب کردم البته من برج اسفند توی شلوغی کار فرشای دستبافت و ماشینی ابریشمی بهشون دادم و واقعا استرس فرشامو داشتم چون بار اولی بود که شسته میشد بعد از ۳ روز فرشامو تحویل دادن خداییش فرشامو که باز کردن از تمیزی برق میزد تمام لکه هاشون پاک شده بود .کیفیت شستشو و سلامت فرشام خیلی خیلی برای من و همسرم مهم بود که خوشبختانه راضی هستیم .

شماره تلفونشو براتون می ذارم.خوبیش اینه همه جا شعبه و سرویس داره .۸۸۶۴۲۲۱۲       

سلاممم 

دنبال قالیشویی خوب می گردی

نمی دونی فرش هات کجا بدی بشورن

فرش دستبافت لک شده اب افتاده خیس شده رنگ داده

فرش و با زغال سوزوندی

فرش هات ریشه ندارن شیرازش خراب شده

فرشت پاره شده بید زده

فرش اریشم داری موندی برا شستشو چیکار کنی

قالیشویی های زیر تمامی این خدمات و با نازلترین قیمت انجام می دن اونم با ضمانت نامه کتبی 

قالیشویی پسران اوغلی یا شربت اوغلی عالیه هم قدیمی هستن هم کارخونه مال خودشونه این دو تا رو من و مامانم فرش دادیم عالی بود 

قالیشویی شربت اوغلی  

رو اسمشون کلیک کن وارد سایتشون میشی شمارشونم برات میزارم امتحان کن سراسر تهران شعب دارن

قالیشویی پسران اوغلی   شرق تهران 77313525  شمال تهران  22878550   غرب تهران 44440292

شماره کارخانه 55427359 شرق تهران 77510323  77510324   شمال تهران 22878663  غرب تهران  44860441

قالیشویی پروانه و قالیشویی نگین اوغلی ام تعریفشون و شنیدم خواهر شوهرم مشتری چند ساله پروانه هست خیلی تعریف کرده جاریممم که فقط میگه نگین اوغلی

من ی زن قوی و ی دنده ام تمام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شویی اندرزگو-

با توجه به اینکه دو سال قبل داده بودم به یه قالی شویی که گند زد به قالی هام و تموم گل های ابریشم قالی من خوابید، یه تخته دیگه هم داشتم که با توجه به شستشوی نامناسب اونم غرق پشم و کرک بود و افتضاح تو خونه ام درست کرد،  دیگه این دفعه گفتم اول که اومدید بهم بگید چیکار می کنید.

بعد قالی هام رو ببرید.

من خیلی حساسم هم روی تمیزی. هم روی قالی هام.

خلاصه یه کارشناس اومد. خیلی با دقت قالی رو چک کرد و گفت قالی انگار جون داره. و نباید قالی رو مثل فرش ماشینی با شیلنگ شست. و تایید کرد که گل های ابریشم قالیم رو نفر قبلی خراب کرده.

قالی هام رو دی ماه بردند.  الان که 23 بهمن آوردند. دور قالی هام رو چرم مرغوب دوختند. ریشه زدند. شستند. لکه گیری کردند.

اینقدر قالی هام تمیز و معطر شده که زنگ زدم و هزار بار ازشون تشکر کردم.

خیلی ممنونم ازشون.

خیلی خیلی زیاد. الهی پول من حلال شون باشه. 

قالی شویی اندرزگو.شعبه شرق 77091702

من قبلا مشتری بانو بودم تا اینکه فرشامو خراب کرد و به توصیه یکی از اقوام  چند ساله فرشامو میدم   قالیشویی زعفرانیه 

کارشون خیلی خوبه فرشا واقعا تمیز میشه و آسیبی نمیبینه 

تلفن تماس هاشونم میزارم اگه کسی نیاز داشت ۲۲۶۰۵۰۳۷ 

۴۴۰۲۳۴۷۱

قالیشویی ونک خیلی کارش تمیزه ممنونم از دوستانی که با به اشتراک گذاشتن نظراتشون قالیشویی ونک رو معرف ...

منم دو تا فرش دستبافت دادم شستن و ریشه برام زدن عاااااالیه کارشون من که دیگه مشتری ثابت اینجا شدم😍😍

قالیشویی زعفرانیه عاااااالیه 😍😍👌👌هفته پیش دستبافت دادم  بعد ماشینی هامو دادم امروز آوردن بی اغراق بگم خیلی خیلی کارشون تمیز و بی نقصه قیمتاشونم خوبه شمارشو میذارم.

۲۲۱۷۴۸۸۲

قالیشویی ونک خیییلی خوبه❤❤🙏🙏. فرشهای دستبافت کرک گل ابریشم دادم برای شستشو البته زمانی که کارشناسشون اومد بهم توصیه کرد ریشه فرشامو تعویض کنم آخه ریشه ها همشون پوسیدگی داشت دست میزدی در میومد این پوسیدگی در اثر مواد شیمیایی که ۳ سال پیش دادم یه قالیشویی به وجود اومده بود .امروز فرشامو آوردن هم شستشو و ریشه بافیشون خیلی خوب شده اصلن معلوم نیست ریشه ها عوض شده چون ریشه فابریکی برام زدن خیلی خیلی ممنونم از مجموعه کارخونه قالیشویی ونک ومدیریت خوبشون جناب مقدسی واقعا انسان شریف و مردم داری هستن تخفیف خوبی هم بهم دادن محبت کردن و منم وظیفه دونستم تجربمو به اشتراک دوستان بذارم 

شمارشونو میذارم.۸۸۶۴۲۲۱۲

🙏🙏🙏🙏💙💙💙💙💙💙💙💙💙

قالیشویی ونک خیییلی خوبه❤❤🙏🙏. فرشهای دستبافت کرک گل ابریشم دادم برای شستشو البته زمانی که کارشناسش ...

سلام دوست عزیز منم فرشهای ماشینی و دستبافت دادم قالیشویی ونک کیفیت کار بسیار عالی زمان تحویل بسیار عالی قیمت عالی همه چیز در حد انتظار 😍😍❤❤❤💙💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛 

از قالیشویی دارآباد فوق‌العاده راضیم🥰🥰🥰👍👍👍💙💙

فرشهای دستبافت خودمو و فرش ماشینی خونه مادرمو به سفارش یکی از همکارام دادیم مخصوصا فرشهای خودم که بار اول بودکه  شسته میشد و استرس داشتم ولی خداروشکر کارشون تمیز و عالی و بدون هیچ آسیبی بود.چون من کارمندم همکاری لازم جهت تحویل فرشام انجام شد وصداقت در گفتار و کردار(تعرفه ثابت) این برام خیلی مهم بود .پرسنل محترم و اپراتورها با حوصله بودن.ضمنا چون کارخونست کل تهران شعبه و سرویس داره.شماره تلفنی که دارم و لینک سایتشو میذارم.  ۲۶۱۰۰۸۸۶

https://darabad.com/