2777
2789

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه.

من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون راضی هستیم هر کدوم از دوستام و فامیلامو معرفی کردم اونا هم راضی بودند چند تا از شماره هاشو میذارم.همه جای تهران شعبه داره.۸۸۸۶۶۱۴۹

۴۴۸۴۷۵۱۱    

۲۲۴۰۴۵۹۶

۷۷۵۴۶۷۴۷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه. من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون را ...

ممنون بابت معرفی قالیشویی ابرنگ .

منم فرشامو دادم بعد از ۳روز خیلی تمیز با بسته بندی شیک تحویلم دادن.واقعا کیفیت کارشون عالیه.دفه قبل دادم یه قالیشویی اسمشو فراموش کردم ولی فرشامو خوب نشسته بود و چروک کرده بود ولی این دفه که دادم ابرنگ خیلی راضیم .فرشامو خیلی تمیز و اتو کشیده تحویلم دادن.

تلفنش.۴۴۸۴۷۵۱۱   

سلام من سال گذشته فرشای تبریز و ماشینیم به علت خراب شدن رادیاتور که در منزل نبودیم کلا خیس و خراب شده بود

به توصیه بکی از دوستام زنگ زدم قالیشویی اقدسیه خیلی سریع امدن بعد چهار روز اوردن خیلی تمیز و عالی شده بود.

اینم شماره تماسشان.۸۸۵۲۱۵۱۶ 

۲۲۴۵۶۵۶۵

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه. من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون را ...

منم فرشامو دادم به قالیشویی آبرنگ خیلی خیلی تمیز شده فرشام .من چون بچه هام کوچیکن هر ۶ ماهی فرشامو میشورم با خیلی از قالیشویی ها کار کردم ولی هیچ کدومشون  کیفیت کار آبرنگ و ندارن .شمارشو میذارم.

۴۴۸۴۷۵۱۱    

۸۸۸۶۶۱۴۹

۲۲۴۰۴۵۹۶

دوستان اتفاقا من امسال فرشامو دادم به قالیشویی ونک انصافا عاااالی بود هم خیلی تمیز شده بود هم بر خلاف اکثر جاها مشکلی برای فرشام پیش نیومده بود 😊‌. شمارش

۷۷۹۰۵۸۶۳    ۸۸۶۴۲۲۱۲

عزیزم قالیشویی زعفرانیه از همه لحاظ عالیه .  کارشون حرفه ایه 🤩 چند تا هم شعبه داره من شعبه غربشونو زنگ میزنم . واسه مشتری هاشون وقت میزارن و کیفیت شستشوی بالایی دارن . فرشای من بعداز شستن براقیت خاصی پیدا کرده اینم شماره هاشه ۸۸۳۷۰۸۶۳ _۷۷۹۰۱۷۸۶_۲۲۶۰۵۰۳۷

قالیشویی اندرزگوواقعامحشره

منم به سفارش شماکاربران نی نی سایت فرشهای خودموومادرموبه اندرزگو دادم همان طورکه تعریف کرده بودیدواقعاکیفیت کارشون خیلی عالیه فرشام برق میزنه منم راضیم وازهمه مهمتربسیارمنصف وخوش برخورد هستنددلم نیومدمعرفیشون نکنم اینم شمارشون22977030

عزیزم قالیشویی زعفرانیه از همه لحاظ عالیه .  کارشون حرفه ایه 🤩 چند تا هم شعبه داره من شعبه غرب ...

مرسی از پیشنهادت منم با قالیشویی زعفرانیه 👉 تماس گرفتم و قالیچه های ابریشمی و ماشینی خودمو دادم واسه شستشو کاروشون خیلی خوبه ، فرشام خیلی عالی شده و نه رنگ داده و نه اسیبی دیده
سرعت پاسخ دهیشون بالاس چون بعد از اینکه تماس گرفتم کمتر از نیم ساعت سرویسشون رسید، مساله مهمتر اینکه کیفیت شوستشوی بالایی هم داشت شماره هاشونم میزارم 🙏👌👍😊
22174882
88370863
77901786

ممنون بابت معرفی قالیشویی زعفرانیه 😍🤗🤩

قالیشویی زعفرانیه هفته گذشته برای بردن فرشهای دستباف اومدن و خودشون تمام فرشها رو جمع اوری کرده و بردن. اشکالات دیگری هم یکی از فرشها داش که باید رفو می شد که پیشنهاد دادند ما هم چون نیاز بود قبول کردیم. ۴ روز بعد فرشها را اودن و از تمیزی مثل گل⚘ شده بودند خدایی کارشون حرف نداره
مرسی از قالیشویی زعفرانیه 😘💃💃
اینم شماره های روی فاکتورشون

22605037
88370863
7790178۶

قالیشویی اندرزگوواقعامحشره منم به سفارش شماکاربران نی نی سایت فرشهای خودموومادرموبه اندرزگو دادم هم ...

مرسی گلم پیشنهادت خیلی خووووووب بود منم چند تخته فرش ترکیه ای زمینه خیلی روشن ویدونه دستباف ریزباف دادم خیلی استرس رنگ فرشامو داشتم امروز برام اوردن باورم نمیشه واقعا تمیز تمیز شستن بدون کوچکترین ایرادی ازهمه مهمتر سر وقت میبرن سروقت میارن منم ازشون رااااااااااضیم 

فرشهای ماشینی ترک .و دستباف دادم خیییلی عااالیه کارشون.خیلی راضیم از خدمات قالیشویی آبرنگ.

تلفنش .۸۸۸۶۶۱۴۹       ۴۴۸۴۷۵۱۱

۷۷۷۰۳۴۱۵  به نظر من قالیشویی آبرنگ یک برند بی نظیره👌

قالیشویی_زعفرانیه#   بهترینه توی  تهران

طبق نظرات دوستان که گفته بودن قالیشویی زعفرانیه کارش خیلی خوبه من تماس گرفتم و فراشامو بردن و امروز اوردن   خدا خیرشون بده واقعا تمیز شده . یکی از فرش های دستباف هم رنگ برداری کردن و فرش های ترک هم لکه برداری میخواست انجام دادن خیلی عاااالی شده واقعا دستشون درد نکنه کیفیتشون کم نظیره اینم شمارش ۸۸۳۷۰۸۶۳ و ۲۲۶۰۵۰۳۷ و ۷۷۹۰۱۷۸۶

قالیشویی ونک خیلی کارش تمیزه

ممنونم از دوستانی که با به اشتراک گذاشتن نظراتشون قالیشویی ونک رو معرفی و پیشنهاد کردند.

منم با توجه به نظراته خوبی که از قالیشویی ونک دیدم فرشهای خونه خودمو که ابریشمی بودند و فرشهای خونه مادرم و که دستبافت کاشان و تبریز بود و احتیاج به ریشه بافی و لکه بری بود دادم قالیشویی ونک امروز برام اوردن خیلی خیلی تمیز شده خدمات ریشه بافی و لکه بریشونم خیلی عالیه من و مادرم که خیلی راضی هستیم .

در ضمن همه جای تهران شعبه داره.

منم به دیگر دوستان اینجا رو توصیه میکنم شماره تماس کارت اشتراکمو میذارم براتون.۸۸۶۴۲۲۱۲       ۴۴۲۲۵۷۴۹

۷۷۹۰۵۸۶۳

من خیلی تحقیق کردم که کدوم قالیشویی تو کار شستشوی فرش دستباف و ابریشم تخصص کامل رو داره و در آخر با قالیشویی زعفرانیه تماس گرفتم و فرشام که تبریز اعلا بود رو دادم واسه شستشو و تعویض ریشه و خلاصه دیشب آوردنشون.  از نظر کیفیت حرف نداره 👍 علی الخصوص ریشه های فرش دستباف مو خیلی قشنگ در آوردن .

ازین موضوع خیلی خوشحالم و خواستم به دوستان معرفی کنم 

شماره هاشون  88370863 و ۷۷۹۰۱۷۸۶ و ۲۲۶۰۵۰۳۷