2777
2789

بنظرم خودتو تقویت کن کلسیم بخور بعد باردار شو ک اذیت نشی عزیزم خواهر منم تو شکم بچه نه ماهش مرد خدا بهش دوتا داده غم نخور حکمت خدا این بوده شاید میموند و مشکلدار میشد ی فرشته اون دنیا برا خودت فرستادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا سونو دادم دو دفعه خوابیدم واسه همونه شاید

نه عزیزم مگه به همین راحتیه؟خدا نخواسته عمرش به دنیا نبوده فرشته کوچولوت تسلیت میگم خدابهت ارامش بده خیلی سخته  

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نه نه نه نه شما پروتکل نخوندی نمیدونی چیه نگو این حرفو دکترای ما واشتباه؟استغفرالله  بحث نکن د ...

والا بخدا همینو بگو اصلا جای خطا و اشتباه ندارن دکترامون

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
داغونم

عزیزم من تا چند ماه فقط گریه میکردم.آخر رفتم پیش روانپزشک و چند ماه داروی ضدافسردگی خوردم.تا خوب نشی نمیتونی بچه دار بشی.تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودت هستی ووخودت.من ورزش کردم.حسابی به خودم رسیدم.داروهای عطاری برای تقویت رحم خوردم.شنا میکردم.یوگا میرفتم.میرقصیدم.تا فکر فوت پسرم میومد سراغم اجازه نمیدادم بیاد تو مغزم.الان داغداری درست و بجاست ولی کم کم از داغش بیا بیرون.برو دکتر و مدتی دارو مصرف کن.کم کم با ورزش تونستم داروها را کم و بعد قطع کنم.اوتجایی که دکتر اوکی داد برا بارداری و خودم هم حس کردم از لحاظ روانی آمادگی دارم.باز اقدام کردم و خداراشکر این بار شد.میدونم سخته.ولی این یکسال صبر برا جسم و روانت لازمه

والا بخدا همینو بگو اصلا جای خطا و اشتباه ندارن دکترامون

معلومه که ندارن  ول کن یه چیزی میگه براخودش

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم بمیرم چقدر نامردن 😔بچه ای مرده باشه اگ بخای طبیعی بزایی سخت تر دنیا میاد انشالله بحق فاطمه زه ...

ن احتمال دادن بند ناف پیچیده ممنون عزیزم سر زایمانت خیلی برام دعا کن بخدا حالم بده دوس دارم فقط بخخوابم

ن احتمال دادن بند ناف پیچیده ممنون عزیزم سر زایمانت خیلی برام دعا کن بخدا حالم بده دوس دارم فقط بخخو ...

عزیزدلم😔خدا صبرت بده حتما مگ میشه دعا نکنم خدا این دردو ب روی هیچکس نیاره واقعا سخته انشالله این دفعه خدا بهت یه دوقلو بده درد این داغ جبران شه برات

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز