2777
2789
عنوان

مادرشوهرررر 😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نشون میده تاپیک ها روت تاثیر داره.. و این توی زندگیت اثر داره...سعی ون از امروز تاپیکی رفتی مطلب ...

نمیشه وقتی نتو خاموش میکنم گوشیومیزارم کنار کلی درموردشون فکرمیکنم والااا😕😔

نمیشه وقتی نتو خاموش میکنم گوشیومیزارم کنار کلی درموردشون فکرمیکنم والااا😕😔

وااای نه.اینکارو نکن..بخدا تاثیر میزاره رو زندگیت..توی روابط با شوهرت

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
سعی میکنم دیگه بیخیال باشممم اگه اینطوره 😔

منم از وقتی اومدم نی نی سایت کلا بدبین شدم همش میگم نکنه دخترمو بدم شوهر مثل شوهرای نی نی سایت بشه کتکش بزنه آزار جنسیش بده همش فکرم درگیره وسواس فکری کرفتم خدایی

منم از وقتی اومدم نی نی سایت کلا بدبین شدم همش میگم نکنه دخترمو بدم شوهر مثل شوهرای نی نی سایت بشه ک ...

اره والاا خیلی تاثیرداره من قبلا طاقت نداشتم باشوهرم تویه خونه باشم زیاد قهربمونم الاتایچیزی میگه تا سه روز قهرم 😕

نی نی سایت آدم رو به خودش میاره ما ایرانیا همش روی تعارف و ترس از اون دنیا نصف حرفامون رو قورت میدی ...

قبول دارم ،اما اینکه آدم هر چی بیاد تو فکرش رو نسنجیده به زبون بیاره هم به نظره من حماقته

واقعا اینجا یه چیزای عجیبی میگن ک آدم دلهره میگیره ب ادمو عالم شک میکنه

ههههه زندگیااا خیلی بدشده واقعا من دنیای کوچیکی دارم برای خودم توی این دنیام اینجور حرفها برام قابل هضم نیست واقعا روم تاثیرمیزاره

قبول دارم ،اما اینکه آدم هر چی بیاد تو فکرش رو نسنجیده به زبون بیاره هم به نظره من حماقته

اره یه دنیا پشیمون همراهش داره خدا عقل وفکروداده که قبل حرف زدن. فکرکنیم خداگفته دوتا گوش دادم یه دهن یعنی دوبارگوش بده یبار حرف بزن

اره والاا خیلی تاثیرداره من قبلا طاقت نداشتم باشوهرم تویه خونه باشم زیاد قهربمونم الاتایچیزی میگه تا ...

عزیزم نکات مثبت زیادی هم داره ،من خودم خیلی کامنت هایه اونایی که دعوت به جدایی و جنگ و دعوا میکنن و اتیشو تند تر میکنم بهشون توجه نمیکنم ،اما اونایی که دعوت به مصالحه میکنن و نصیحتهایه خردمندانه از رو سیاست میکنن رو چند بار میخونم ،بعضی ها شون رو هم ازشون عکس میگیرم و ممکنه در طول روز چند بار بخونم ،هر چیزی میتونه هم جنبه خوب داشته باشه هم بد ،دیگه بستگی به خودت داره ،بعضی وقتا باید از تجربه دیگران استفاده کرد