2777
2789
عنوان

امروز بهش زنگ بزنم یا ن؟؟؟؟خیلی دلتنگشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2778 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر طور خودت صلاح بدوني پسرا بي جنبه هستن معمولا اي فردا تا حرفي برني ميگه من كه برنگشتم تو خودت خواس ...

18سالمه،تقریبا 4سالِ با هم حرف میزنیم و دوستیم،البته اولا در خد معمولی ولی بعد خودش ابراز علاقه کرد و...

مرسی گلم از دعای خوبت

پسري كه دختريو دوس داره چيزي بنام غرور واسش معني نداره، برعكس دخترا يهو ١ ماهم ميتونن تحمل كنن ...

پس چرا من نمیتونم بیخیالش شم،با اینکه باهام بد کرده ولی بازم مث قبل دوسش دارم

اون خواست تمومش کنیم،با خواهرش حرف زدم میگف تموم کنید ب صلاحِ خودتونه،چون زندگی ای ک با دوستی شروع شه پایه و اساس نداره،خودشم میگف تا الان موندی ولی بیشتر از این پای من بمونی خودت اذیت میشی نمیخوام بخاطر من موقعیتای خوبتو از دست بدی،بعد خواهرش گف بهش میگم دیگه بهت پیام نده:(

پس چرا من نمیتونم بیخیالش شم،با اینکه باهام بد کرده ولی بازم مث قبل دوسش دارم

چون هم سنت كمه هم تجربت،

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊

ببین عزیزم دوتا راه داری یکی اینکه عطاشو به لقاش ببخشی و کلا غرورتو بچسبی و بیخیال اون بنده خدا بشی که در اون صورت یه مدت بحران دلتنگی و ...‌ داری که با یه سری راهکارا میتونی راحت تر بگذرونی دوم اینکه بری جلو و بهش زنگ بزنی و حرف دلتو بگی و بهش بگی میخام یه فرصت بهت بدم  که اونم یا جوابتو مث ادم میده و دوباره ادامه میدیدن یا اینکه خودشو باد میکنه که در اون صورتم یه خرده له میشی ولی حداقل میگی من تلاشمو کردم اما ببین خواستی زنگ بزنی خودتو اماده کن از قبل و به خودت بگو  اگه رفتار بدی هم نشون بده من برای دل خودم این فداکاری رو میکنم و ... نهایتش چن روز گریه و ... دوباره برمیگردم به زندگی اینجوری خودتو اماده  کن 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
اخه دوسش دارم نمیخوام از دستش بدم و ب نبودنش عادت کنم،همه زندگیمه هنوزم...

حالا که اینقدر دوسش داری نمزخشتی ب کات برسه بعدش اینکه اون ازسر اولدرم بلدرم اون نوشته رو توی پیجش گذاشته مردی که واسش مهم نباشه وقت اون نوشته نوشتنم نمیزاره واه واه نزنگ من بودم نمیزنگیدم اینقدراین جور چیزارودیدم الان میدونم چی بگم بهت بزار خواستنش ازالان بهت ثابت بشه خواست میاد. منتتم میکشه نخواد راهت معلومه دیگه

یکی از دوستامم قضیش مث منه،پسره ام دقیقا حرفای عشق منو میزنه ولی دوستم ول کن نیس،شمارشو بلاک کرده و گذاشته لیست سیاه با ی خط دیگه بهش زنگ میزنه و پیام میده،اصلا بیخیالش نمیشه با اینکه پسره همش بهش میگه بامن اینده ای نداری و این حرفا،کلی از بچه عارو هم واسطه کرده الکی ب پسره میگن دختره حالش بده و این حرفا تو بیمارستانه و....

یکی از دوستامم قضیش مث منه،پسره ام دقیقا حرفای عشق منو میزنه ولی دوستم ول کن نیس،شمارشو بلاک کرده و ...

اون  دیگه چقدر شوته 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
اون

پسرا همینجورن . وقتی میخوان با ادم دوست بشن به مرز خودکشی میرسن . ولی بحث ازدواج که میشه وقتی دل بسته ت کردن دیگه فاصله میگیرن

من نمی دونم چه کار کنی درستتره . اگرم بری بازم بگه نه چیزی رو از دست نمیدی . اگرم نری شاید یه عمر حسرت به دل بمونی

ولی واقعا بسنج اگر قصدش ازدواج نیست سعی کن فراموشش کنی

چون توی ازدواجت با شخص دیگه دچار مشکل روحی میشی

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
اخه دوسش دارم نمیخوام از دستش بدم و ب نبودنش عادت کنم،همه زندگیمه هنوزم...

اگه نمیخوای از دستش بدی از راه درست وارد شو. زنگ بزنی راه درستی نیست. مردا از زنی که دنبالشون باشه فراری میشن