2777
2789

من لکه ببنی نگرفتم ولی پریودم کم شد

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنبلی منم داشتم😂

اون بغل بحث آریتمی قلبی بود اونم داشتم😂

هردوتاش خوب شد هردوتاش واسه استرس بود البته نَه دوتاش، بلکه ۱۰ تا و ۱۰۰ تا بیماری به خاطر استرس گرفتم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
منم تنبلی که دارم! لکه بینی هم داشتم، دکترم دوفاستون دادکه بهتر شم، اما الان دو هفته هست که لکه بینی ...

منم اونطوربودم دکترگفت جواب نمیده بعدبرام دیان نوشت جلوگیری هست بامتفورمین واسپرین الان خوبم شکرخدا.اگتوام ایناروبخور.

توام گاهی یه نقظه لگن ات بشدت دردمیگیره ونبض میزنه؟

منم پلی کیستیکم و در حال اقدام .. دکتر برای منظم شدن پری دوفاستون بهم داده ۶ ماهه میخورم.. از روز ۱۵ پری تا ۲۵ هر ۱۲ ساعت یکی.. لکه بینی نداشتم ولی حجم پری کم شده ک به دکترم گفتم گفت طبیعیه بخاطر دوفاستونه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
چه خوب! چندمین شب پریودتون، قرص رو شروع می کنید؟

من الا دوره هام شده سی روزی.. از یکم هر ماه دیگه.. شروع میکنم تا دهم ماه شبی یکی میخورم.

چهاردهم میشم 🙅و خونریزیم خوبه کمم نشده