2777
2789
عنوان

خیانت دیدم ازشوهرم دلم شکسته داغونممم چجوری خودمو بکشم دوسش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5445 بازدید | 184 پست
بنظر میاد از این عکسهای حتی باشه  مطمئنی دست خودشونه عزیزم؟ شاید اشتباه میکنی

اره مطمعنم 

خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگین کمون درست کرده رو ناخناش زنیکه هرزه

الان یه چیز میگم باز همه میپرن سرم ولی عیب نداره میگم

از کجا معلوم به دختره گفته باشه که زن دارم؟

معمولا نمیگن 

انقدر راحت بهش نگو هرزه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

آخه آدم دست خودشو نمیشناسه

چه حرفا.تاریخ عکسو نگاه کن ببین مال کیه

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

اره مطمعنم 

چه بد😨😢

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

[QUOTE=79937134]به حرفه مگه میتونم [/QUOT 

ناراحت نباش عزیزم که دستش روشدش به سادگی ازش ردنشو

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
الان یه چیز میگم باز همه میپرن سرم ولی عیب نداره میگم از کجا معلوم به دختره گفته باشه که زن دارم؟ ...

همه الان دنبال مرد زن دارن، حالا یا مرده هرزس یا زنه مهم نیست، مهم اینه ک این روابط ناسالم مال هرزه هاس، زنه مشکوک نمیشه ک مرده شبا با تل نمیحرفه یا...  زنا بودمیکشن عزیزم، امکان نداره ندونه، اونم زنای این درو زمونه

خدایا بابت فرشته هایی که بهم دادی هزااااااران بااااار شکر... 
ن ولی اخه چجوری جداشم اگرم جداشم باید ببخشم مهریمو

چرا باید ببخشی

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻