2777
2789
عنوان

اسم کاربری مو میتونم عوض کنم؟؟؟

68 بازدید | 7 پست

راهنمایی میکنید چطوری اسم کاربریموعوض بکنم ومتن بذارم عین بعضیاتون و چطوری پروفایل متحرک بذارم هررررکاری کردم نشدکه نشد  

خدایا شکر بابت همه نعمت هات💖💙💙💙

منم پروفایل متحرک میخااام

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم کاربری که نمیشه عوض کنی مگه اینکه اینو بترکونی با شماره ی دیگه ای بیای 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوب نصیب همههههه الهی آمین😇

@yaas1392    عزیزم به ما بگو لطفا چجوری پروقایل متحرک بذاریم

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

@yaas1392      عزیزم به ما بگو لطفا چجوری پروقایل متحرک بذاریم

گلم همونجایی که عکس پروفایل میذاری فقط کافیه به جای عکس ساده  ی عکس متحرک از گالریت انتخاب کنی 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴