2777
2789

سلام دوستان

فردا شب واسه شام مهمون داریم   میشه لطفا کمک کنید و چندتا پیشنهاد واسه شام و سالاد و دسر بدین ممنونم  

خدایا تو قدر مطلق منی                                            با تو همیشه احوال من مثبت است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زرشک پلو بامرغ ....باقالی پلو باگوشت یا قرمه یا کوبیده همراه سوپ و ژله و سالاد

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

سوپ جو،سالاد انار،سالاد فصل،زرشک پلو بامرغ،فسنجان،دسر پاناکوتا،کیک شکلاتی،پودینگ موز

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
نه فرقی نمیکنه

خوب عزیزم ...غذاهای مجلسی...انواع کباب..خورشتی زرشک پلوبامرغ..فسنجان قورمه سبزی...مرغ بریان...سالادوژله بستگی به سلیقه خودتون داره ولی پیشنهادمن اینه تونت سرچ کن باهرغذایی که تصمیمت سدچه دسروسالادی مناسبه...غذاهایی مثل کیک مرغ..انواع گراتن..انواع ناگتـ...حالادیگه ببینیدازچه نوعی میخایدبزارید...مهمونتونم اگه خیلی باهاش رودربایسی داریدخوب فرق داره