2777
2789

نمیتونین راهنمایی کنین قضاوتم نکنین. به نظرم جواب نده اصلا. بعدش میتونی بری نمایندگی ایرانسل یا همراه اول شمارش واسه هرکدوم هست بگی این شماره مزاحمم میشه اونا هم بهش اخطار میدن. هیچ کسی هم نمی فهمه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونین راهنمایی کنین قضاوتم نکنین. به نظرم جواب نده اصلا. بعدش میتونی بری نمایندگی ایرانسل یا همرا ...

😐😐😐😐فقط کشته مرده کامنتشم 😂کافر همه را ب کیش خود پندارد همینه ها 

يه عالمه اسكرين از پيام هاش در جاهاي مختلف بگير و پرينت تماس هاتم بگير. تبديل به يك جزوه مفصل كن. برو دم در كلانتري. جزوه رو بگير دستت طوري كه معلوم باشه جلو كلانتري هستي از جزوه عكس و فيلم بگير و براش بفرست بگو دارم مي رم داخل به اميد خدا. تا وقتي هم كه به نتيجه نرسم دست برنمي دارم.

اگه خيلي به غلط كردن افتاد بگو باشه بيا بريم پيش دو تا بزرگتر تعهد كتبي بده دست از سر من برداري. 

و خيلي جدي تا تهشم برو.

نذار با آبروت بازي كنه. چون اگه شل بازي دربياري حتما اين كار رو مي كنه. اون زندگيشو نمي خواد ولي جر ...

ن من حتی با دشمنم همچین کاری نمیکنم 

اره حتما حتما یه برخورد جدی میکنم