2777
2789

سلام تازه ۷هفته هستم زایمان اولم سزارین بود ۶ساله گذشته الان دومی شنیدم سز نمیکنن منم استرس دارم ب خاطرطبیعی کسی تجربه داره؟

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که سز شده نمي تونن طبیعی زایمان کنه

میگن قانون جدید هست چون ۳سال بیشتر سز شدی میشه طبیعی

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....
تو ایران بعد از سزارین دیگه ریسک نمیکنن طبیعی بچه بدنیا بیاد ولی تو بعضی کشورها طبیعی انجام میدن حتی ...

خداکنه سز کنن گفتن قانون جدیده چون ۳سال بیشتره

خداکنه سز کنن گفتن قانون جدیده چون ۳سال بیشتره

شاید اگه مستقیم به بیمارستان دولتی مراجعه کنی طبیعی بگن میشه، اما اگه دکتر شخصی بری میگه سزارین، بعد هم از کجا میخوان بدونن شش سال گذشته، میتونی بگی دو سال پیش زایمان داشتم 

میشه عزیزم تو همین نی نیسایت سرچ کن یه تاپیک جامع زایمان طلبیعی بعد از سزارین هست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شاید اگه مستقیم به بیمارستان دولتی مراجعه کنی طبیعی بگن میشه، اما اگه دکتر شخصی بری میگه سزارین، بعد ...

ممکنه بفهمن یعنی نمیفهمن دکتر خصوصی ک میرم ولی شنیدم خیلی زیرمیزی بایدبدی

ولی اجباری نیستا چون خواهرشوهرمن بعد هشت سال دوباره سزارین کرد البته تو خصوصی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏