2777
2789
عنوان

شروع نشدن درد زایمان

11625 بازدید | 13 پست

من امروز چهل هفته رو هم تموم کردم اما هنوز خبری از درد زایمان نیست از دیروز رحمم سه سانت باز شده 

کسی میدونه چه کار کنم زودتر دردام شروع بشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو بیمارستان بگو درد دارم معاینت میکنن و سپس بستری بعد هم کیسه ابتو میترکونن و دردات شروع میشه و چند ساعت بعد زایمان میکنی البته بهتره این کارو نکنی چون خیلی درد میکشی من همینجوری بودم ۵ ساعت درد کشیدم بچه دنیا اومد دهانه رحمم ۳ سانت باز شده بود

برو بیمارستان بگو درد دارم معاینت میکنن و سپس بستری بعد هم کیسه ابتو میترکونن و دردات شروع میشه و چن ...

دیروز رفتم همینا رو گفتن بستریت میکنیم با آمپول فشار تا شب بچه رو میاریم اما تا دو سه روز دیگه هم میتونی صبر کنی منم ترجیحم این بود دردام شروع بشه بعد برم دیگه برگشتم

اگر صبر کنی بازتر بشه دردت کمتره چون تا آمپول فشار را میزنند درد تیز و تند شروع میشه . جدای از معاینه هاشون. پس بهتره با پیاده روی و ورزش و.... تا جایی ک میشه دهانه را باز کنی و بعد بروی