2777
2789
عنوان

خانمايي كه خارج رحمي بوديد تا چند وقت ممنوع از رابطه بوديد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 35 پست
بیست روز تاخیر 

ان شاءالله كه بالا ميره،ولي اگرم خدايي نكرده نرفت احتمالش هست كه ضعيف باشه نطفه و با ي پريود شديدتر دفع ميشه،من سال قبل اينطور شدم،بتام مشكوك بود كه خودش دفع شد😢

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید تو تاپیکت انقدر سوال پرسیدم ان شاءالله خدا یه نی نی  صحیح وسالم بهت بده😘

خواهش ميكنم عزيزم،اصلا ب خودت استرس نده،با بيست روز تاخير شايدم نطفه دير لانه گزيني كرده،الان چاره اي جز صبر نداري،خودتو بسپار ب خدا

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
ان شاءالله كه بالا ميره،ولي اگرم خدايي نكرده نرفت احتمالش هست كه ضعيف باشه نطفه و با ي پريود شديدتر ...

اره منم بارداری قبلیم نطفه ضعیف بود این شکلی شد.

علت خارج رحمیتو نگفتن عزیزم

الهی شکرت 
اره منم بارداری قبلیم نطفه ضعیف بود این شکلی شد. علت خارج رحمیتو نگفتن عزیزم

دكترم گفت بايد پيگيري كني،ولي خودم حدس ميزنم ب خاطر ضعف اسپرم شوهرم باشه،چون من همه ي ازمايشام نرمال بود،خرداد ماه عكس رنگي هم داده بودم،لولم باز بود

شما چقدر تاخیر داری؟

عزیزم من برج 7 بتام دادم بعده 50 روز 64 بود بعده 48 ساعت 79 شد ک بعلت ضعیفی نطفه بود یه ساک پنج میلی هم تشکیل شد ولی خودبخود دفع شد.

بعده سقط بلافاصله باز باردار شدم ولی روز 42 بتام 109 و بعده 48 ساعت 220 رفت ک منتظرم ببینم ایندفعه چی ب چیه.هفته بعد سونو میرم.واسه اینم گفتن امکان خارج رحمی هس ک گوش ندادم.چون از روی اینکه بتام دو برابر شده فک نکنم خارج رحمی باشه

الهی شکرت 
عزیزم من برج 7 بتام دادم بعده 50 روز 64 بود بعده 48 ساعت 79 شد ک بعلت ضعیفی نطفه بود یه ساک پنج میلی ...

تو خارج رحمی حالت تهوع هم هست؟اخه لامصب هیچی علایمم ندارم انگار نه انگار 

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍

حسنا خانومی بتاتو بعده 48 ساعت چک کن اگه دو برابر شد پس خارج رحمی نیست و نطفه هم ضعیف نیست.تنها علت بتای پایین در اینصورت لقاح دیرتر انجام شده.

من اینماه سرموعد پریودیم یه روز خون اومد البته کم و سه روز لک.ولی بعدش بتام بالا رفت

الهی شکرت 
تو خارج رحمی حالت تهوع هم هست؟اخه لامصب هیچی علایمم ندارم انگار نه انگار 

منم هیچ علائمی ندارم خخخ

ببین عزیزم خارج رحمی درد بیشتر یه قسمت شکم داری.لک بینی.درد شانه .حالت تهوع.سرگیجه...

رفتی سونو قطر رحمت چند بود

الهی شکرت 
منم هیچ علائمی ندارم خخخ ببین عزیزم خارج رحمی درد بیشتر یه قسمت شکم داری.لک بینی.درد شانه .حالت تهو ...

هر چند من ماه اول یبار سرگیجه داشتم.لک بینی.درد شدید تخمدان

ولی الان ک چند هفته گذشته هیچ علائمی ندارم

الهی شکرت